Csonka Pici a PENNY új reklámkampányának arca

Hírek Kiemelt

Az elmúlt években a PENNY üzletek külső és belső megújuláson mentek keresztül, emellett továbbra is széles és folyamatosan bővülő áruválasztékkal, valamint pénztárcabarát árakkal várják a vásárlókat – írják. A kiskereskedelmi áruházlánc legújabb, PICI árak elnevezésű marketing- és reklámkampányával ez utóbbira erősít rá.

 

„A nagyszabású átalakulás mellett fontosnak tartjuk azt is kommunikálni a vásárlóinknak, hogy széles áruválasztékkal és kedvező árakkal várjuk őket. Új kampányunkkal ezt az ár percepciót erősítjük tovább az emberekben, mégpedig emlékezetes, könnyed és humoros formában. A Nálunk mindig PICI árak várnak! kampányüzenetet tévéreklámok, rádióhirdetések, kültéri hirdetőfelületek és online megjelenések népszerűsítik” – nyilatkozta Varga Noémi, a márka marketingigazgatója.

A kampány arca Csonka András lett, aki a 90-es évek egyik legnépszerűbb magyar sikersorozatában, a Família Kft.-ben, Pici karakterének köszönhetően lett országosan ismert, és ez a becenév rajta is ragadt. Csonka Pici többek között azért is vállalta a kampányban való részvételt, mert maga is odafigyel a költéseire a mindennapok során: megfontolja, hogy mit vesz meg és milyen boltban vásárol.

„Minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat. Bár én nem nagy családnak vásárolok, csak magamnak, de így is próbálok ügyesen gazdálkodni, amelyben kifejezetten fontos szerepe van a PICI áraknak, ahogy ebben a kampányban a szlogen is erre hívja fel a figyelmet” – nyilatkozta a színész-énekes, aki az évek során egyre tudatosabb vásárló lett: fontos számára a jó ár-érték arány és nem vásárol feleslegesen.

„Most már abból a szempontból is tudatos vagyok, hogy valóban átgondolom, mire van szükségem és csak azokat a termékeket veszem meg. Emellett igyekszem felmérni azt is, milyen árban mozognak ezek a termékek, mert mindegy, hány emberre vásárolunk, akkor is érezni lehet a PICI árak jelentőségét. Ezért azt gondolom, érdemes odafigyelni arra, hogy lehetőleg pici árakon, de jó minőségű terméket vásároljunk, hogy a nap végén jól járjunk és ezzel spórolni, takarékoskodni tudjunk” – fejtette ki véleményét Csonka András.

 

SOCIAL MEDIA