Csonka Bandi búcsúzott A Konyhafőnök VIP-től

Tejszínhub

Kiképzőtáborrá alakult a konyha! Fördős Zé őrnagy és tábornokai, Rácz Jenő ezredes és Sárközi Ákos ezredes kőkemény kiképzést tartottak a középdöntős versenyzőknek. Egy újabb hírességnek viszont el kellett hagynia a konyhát, Csonka Bandi számára ért véget A Konyhafőnök VIP versenye. 

 

Az első bevetésen egy menetfelszereléshez hasonló csomagot kaptak a „katonák”, azaz a középdöntős versenyzők. Konzerveket, mint májkrém és paradicsomos húsgombóc, zacskós porleveseket, valamint pászkát, szőlőcukrot, aszalt szilvát, jeges teaport, kakaóitalt és rágógumit szolgáltatott számukra a tábori kantin. A felsővezetés kifogástalan, éttermi minőségű, kreatív fogásokat várt a különlegesnek nem mondható alapanyagokból.

A természet inspirálta a második pultot. A versenyzőknek különböző, természet ihlette alakzatokat és formákat kellett megjeleníteniük a tányérjukon. Halak közül választhattak rombuszhal, laposhal ás angolna közül. A pulton találhattak még hosszúkás zöldségeket, mint például, kígyóuborka, tök, kígyótök, fehér és zöld spárga, de kerek formájúak közül választhattak, sárga és zöld kerek cukkinit, retket, paradicsomot, céklát és zellergumót is. Kerek gyümölcsök is sorakoztak a zsűri válogatásában, japán körte, narancs, szőlő, mandarin, grapefruit, áfonya, kiwi, görög- és sárgadinnye. Végül pedig két izgalmas alakzatú zöldséget is beválogattak a kollekcióba: pagoda karfiol és balzsamkörte.

A zsűri döntése alapján a versenynap végén Csonka Bandinak nem sikerült nyerő alakzatot felvennie, ezért neki kellett megválnia kötényétől. A Konyhafőnök VIP versenye folytatódik a trófeáért és az azzal járó 10 millió forintért!

 

Tóth Vera megbosszulta Schobert Norbi „csicskáztatását”

 

Zé lenne a Konyhafőnök bikája?

A műsorvezető zavarba hozta Tóth Verát

 

Németh Kristóf poénos versekkel bombázta Csonka Bandit

 

Újabb versenyző távozott a konyhából: „Elképesztően hálás vagyok a két séfnek”

 

A Konyhafőnök VIP hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/akonyhafonok-vip

Facebook: https://www.facebook.com/akonyhafonok

Instagram: @akonyhafonok

 

SOCIAL MEDIA