Cápák között: Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter közös bizniszbe kezdtek

Tejszínhub

A Cápalányok közös üzlete mellett a Cápák között második adásában az ásványvízkirály Balogh Levente újabb vízforrásba fektetett be: kutyavízbe.

 

Régi ismerőssel találkozott Balogh Levente

Bánhegyi Zsolt és párja, Loidl Kata olyan márkát hoztak a Cápák elé, ami – állításuk szerint – különleges üzenettel rendelkezik. A fito.C vállalkozói kozmetikai és fodrász termékeket gyártanak három hazai gyárban. Cégükből 40% tulajdonrészt ajánlottak fel 30 millió forintért cserébe. A cég alapja a C-vitamin és a kollagénképzés, viszont a tudományos elméletükkel egyik Cápa sem tudott egyetérteni. Azt azonban elismerték, hogy korábban a magyar kozmetikai piacnak Zsolt volt az egyik királya, hiszen annak idején még Balogh Levente is állást kínált neki, de azóta felnőtt a piac, ahonnan a vállalkozó mára már kiszorult. A Cápák között formátuma szigorúan szabályoz, a Cápák soha nem tudhatják előre, hogy ki vagy kik érkeznek eléjük. Levente szerint ez a találkozás azért is bizonyíték erre, mert ha tudta volna, ilyen összeszedetlenül biztosan nem pitch-el a vállalkozó. A Cápák a C-vitaminos üzleti lehetőségből kiszálltak.

 

Állati ötlet!

Kun Ferenc és Kerezsi Béla 2020 nyarán tervezték meg a két típusú kutyaitalt. Az egyik egy általános szűrt víz, a másik pedig kollagén hozzáadásával készült. A csapvízzel ellentétben ezek a termékek nem tartalmaznak klórt és egyéb kemikáliákat. Mentorálás és 10 millió forint reményében érkeztek a Cápák elé, akiknek cserébe 10% tulajdonrészt ajánlottak fel vállalkozásukból. Moldován András kérdésére Balogh Levente elárulta, miért nem foglalkoztatta korábban az a gondolat, hogy kutyáknak gyártson vizet gyáraiban. De, ami késik, nem múlik – az ásványvízkirály ajánlatot tett a Petsup vállalkozóinak, akikkel némi alkudozást követően meg is állapodtak – Levente először 30%-ot harapott volna ki a cégből, végül félúton találkoztak, 10 millió forintért 20%-os üzletrész-átadásra ráztak kezet a stúdióban.

 

Vastag Csaba milliárdokat hozott

Szakmári Tamás egy nehéz körülmények között nevelkedett vidéki fiú, aki kénytelen volt idő előtt önállósodni. Segédmunkásként kezdte, de több mint 3 évvel ezelőtt megalapította a Szaksolár vállalkozását, amihez Vastag Csabának is köze volt: reggelente az énekes egyik slágere adott erőt a vállalkozónak a folytatáshoz. A cég 2022-re 80 ezer forintból 2,2 milliárdos forgalmat generált, amiből közel 120 milliós volt a profit. Tamás ebből a vállalkozásból most 10%-os tulajdonrészt ajánlott a Cápáknak, amiért cserébe 80 millió forintot és szakmai támogatást szeretett volna kérni. Moldován András úgy érezte, Szakmári Tamás nincs rendben fejben, ezért kíváncsi volt, hogy mi is zajlik benne pontosan. A Szaksolár vállalkozója teljesen megnyílt a Cápáknak, akik őszintén elárulták, ők hogyan élik meg a magányt. A befektetők kiszálltak, de Orbók Ilona elgondolkozott a megújuló energiával foglalkozó üzleten.

 

Közös biziniszbe kezdtek a Cápalányok

Temesvári Boglárka és Benkő Bence Magyarország első örökékszerekkel foglalkozó vállalkozását hozták a Cápák elé. Olyan egyedi és különleges ékszereket kínálnak, amelyeket egy hegesztőgép segítségével tesznek fel vendégeikre. Az RTL üzleti showműsorába 10 millió forintos befektetésért érkeztek, hogy megnyithassák első külföldi üzletüket Bécsben, amiből 10%-os tulajdonrészt ajánlottak fel. A stúdióban rögtönzött „ékszergyártási tesztet” követően Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter megbeszélték, hogy milyen feltételekkel tesznek ajánlatot a Forever Bracelet vállalkozóinak, akik ezt elsőre nem tudták elfogadni, és inkább ellenajánlattal álltak elő. Moldován András szerint így lettek kikosarazva a Cápalányok, nekik azonban így is megéri befektetni a fiatalok üzletébe. Végül 5-5 millió forintért 4-4%-ot haraptak ki az ékszerbizniszből a Cápák.

 

Szerdánként újra Online Pitch

Szerdán 20 órakor újra, televízióban még nem látott Online Pitch-csel érkeznek a Cápák a www.rtl.hu oldalon!

 

Balogh Levente megdöbbent a fito.C vállalkozóján, akit 25 éve ismer

 

„Levente, nem tudsz te engem megfizetni” – a fito.C vállalkozójának kijelentése hatással volt a Cápákra

 

„Én megeszem a disznótápot is” – Moldován András bevállalta, hogy megkóstolja a kutyaitalt

 

Az ásványvízkirály Balogh Levente beszállt a kutyavíz bizniszbe: az emberek rengeteg pénzt költenek a kedvencekre

 

2,2 milliárd forintot hozott Vastag Csaba slágere a Szaksolar vállalkozójánk

 

Lelki támogatást kapott a Szaksolár vállalkozója a Cápáktól

 

A Forever Bracelet vállalkozói már a pitch alatt ellenajánlatot tettek volna a Cápáknak

 

Balogh Levente aggódott, hogy Moldován András kárt tesz Dr. Varga Eszterben

 

Az új Cápalányok közösen szállnak be az örökékszer bizniszbe

 

„Ha még egyszer lekapzsizol a jelentkező előtt, elharapom a torkincádat”

Valóban egymás torkának estek a Cápák? Miután a Forever Bracelet vállalkozói elhagyták a Cápák között stúdióját, Dr. Varga Eszter Moldován Andráshoz fordult, aki egyáltalán nem ijedt meg Cápatársától.

 

 

 

SOCIAL MEDIA