Brit médiainnovátori díjat nyert a Mediaspace.global

Hírek Kiemelt

A Media Innovator Awards a “Best B2B Social Media Platform Innovation 2023 – UK” díjat ítélte a platformnak.

 

A Media Innovator Awards az Innovation in Business online magazin programjának a része, a 2023-as díjazottakat januárban hirdették ki. A Media Innovator díj célja, hogy a médiakörnyezet folyamatosan fejlődével azokat a vállalkozásokat és úttörőket emelje reflektorfénybe, amelyek innovációt és kiválóságot mutatnak, és akik a média jövőjét alakítják. Ahogy a Media Innovator Awards fogalmaz: a díjak olyan „médiaiparban dolgozó vállalkozások és szakemberek számára készülnek, akik jelentős mértékben hozzájárulnak saját területükön az iparág fejlődéséhez. […] Az Innovation in Business célja, hogy összehozza az iparág legjobb és legragyogóbb elméit, hogy együtt ünnepeljék meg az eredményeiket”.

A Mediaspace.global platform alapító-ügyvezetője, Incze Kinga így nyilatkozott:„Már az első díjunknak is kimondhatatlanul örültünk, a Media Innovator Awardsnak köszönhetően pedig újabb szintet lépünk nemzetközi elismertségben. A Mediaspace.global a szakmai közösségi platformok újhullámát képviseli, és ez a díj is ennek a visszaigazolása. Két évtizeddel a közösségi média indulása után a B2B-piacokat még mindig földrajzi korlátok választják el. A Mediaspace megnyitja a határokat az érdemi, magas szintű szakmai és üzleti kapcsolatteremtés globális, digitális lehetőségei előtt azon szakemberek és cégek számára, akik a piac előtt akarnak járni, és új lehetőségeket keresnek a média, marketing, szabályozás, technológia területén.”

A Mediaspace.global team Londonban, 2024 februárjában Balról jobbra: Lavina Suthenthiran, Head of Content & Comms, Hamish Sandison nemzetközi jogász (UK, US), a Mediaspace.global elnöke, valamint Incze Kinga, a Mediaspace.global alapító-ügyvezetője

A cég elnöke, a brit-amerikai jogász Hamish Sandison hozzátette: „Büszke vagyok a Mediaspace.global csapatára. Ez a díj is mutatja, hogy csapatunk a nemzetközi médiapiaci innováció élvonalában van.Külön büszke vagyok arra, hogy a Mediaspace.global premium előfizetői, a Leadership Club tagjai, olyan vezetők a világ különböző pontjairól, akik nem követni, hanem formálni akarják az eseményeket. A Media Innovator Awards tovább segít minket abban, hogy még több ambiciózus vezetőt meg tudjunk szólítani, és meghívni a Mediaspace.global Leadership Clubba.”

 

Fotó: Incze Kinga, a Mediaspace.global alapító-ügyvezetője a Media Innovator Awards által a Mediaspace.globalnak ítélt „Best B2B Social Media Platform Innovation 2023 – UK” díjjal Londonban, 2024. februárjában

 

SOCIAL MEDIA