Big data vállalatot vásárolt a Bisnode

Hírek

Az adatkezelés és -elemzés terén betöltött pozíciójának biztosítása érdekében a Bisnode felvásárolta a Swan Insights vállalatot.

Az adatkezelés és -elemzés terén betöltött pozíciójának biztosítása érdekében a Bisnode felvásárolta a Swan Insights vállalatot, és megerősítette big data elemző képességét.

A Bisnode, a vezető európai adatfeldolgozó és -elemző vállalat a brüsszeli központú Swan Insights SA/NV cég felvásárlásával a csoport nagy adatmennyiség elemzésére alkalmas kapacitását erősíti – írja cég közleménye. A Swan Insights különböző díjakkal is elismert, fiatal innovatív cég, amely újgenerációs üzleti információs megoldásokat kínál Belgiumban, Luxemburgban, Németországban és az Egyesült Királyságban.

„A Swan Insights felvásárlásával a Bisnode a gyorsan fejlődő piac igényeinek megfelelő termékeket és megoldásokat fejleszthet a jövőben az adatfeldolgozásra irányuló tudományág legfejlettebb technológiáinak beépítésével. A Swan komoly szakértelemmel rendelkezik az üzleti előrejelző analitika és az adatgyűjtés terén. A vállalat emellett egy olyan hatékony kutatás-fejlesztési kultúrát is kialakított, amelyben adatszakértők és üzletfejlesztők alkotják az innovációs folyamat központi hajtóerejét. A bővülés hozzájárul a Bisnode stratégiai átalakulásához, és még több értéket biztosít a cég helyi és globális ügyfelei számára” – mondja Magnus Silfverberg, a Bisnode-csoport vezérigazgatója (a képen).

„A Swan számára a természetes fejlődés része, hogy csatlakozzon egy olyan nagy múltú, nemzetközi csoporthoz, mint a Bisnode. Olyan technológiákat és módszertanokat fejlesztünk, amelyek tökéletesen illeszkednek a Bisnode stratégiai célkitűzéseihez” – teszi hozzá Laurent Kinet, a Swan Insights társalapítója és ügyvezető igazgatója.

A Swan Insights felvásárlása a Bisnode-csoport nagymennyiségű adatfeldolgozáshoz kapcsolódó fő stratégiai kezdeményezésének része, amely célja a magas szintű analitikai kapacitás globális méretekben történő alkalmazása.

SOCIAL MEDIA