Régi kedvencek, meglepő újítók és egzotikus utazók kaptak helyet a kávézólánc nyári palettáján.
A Starbucks idén három, jellegükben egymástól különböző jegeskávéval kíván hatni az érzékekre, hogy mindenki megtalálhassa a hangulatához tökéletesen illő hideg kávékülönlegességet: a vegán felrázós Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso mellett visszatért a visszafogottan édes Salted Caramel Cream Cold Brew, de helyet kért a szezonális italok között a klasszikusan bájos Iced Starbucks Blonde Latte is.
A krémes jegességre vágyók a tört ostyadarabokkal megszórt habréteg alatt megbúvó Chocolatey Waffle Cone Frappuccino Blended Beverage személyében találhatják meg az igazit. A Strawberry Waffle Cone Frappuccino Blended Beverage pedig sokkal több, egy fehér-piros koffeinmentes gyümölcsös hűsítőnél.
A sárkánygyümölcs, mint kaktusztermés egyszerre hordozza magában a trópusi felfrissülést és a mindenkit meghódító egyediséget. Épp ezeket testesítik meg a kávézólánc új frissítői, a Mango Dragonfruit Starbucks Refresha Drink és a Dragon Coconut Starbucks Refresha Drink, amelyek nem csupán a pink szín kedvelőit fogják lenyűgözni.
Az otthoni kávézás örömét most egy visszatérő kedvenccel tehetjük még vonzóbbá, amely idén a Zambiából, Nyugat-Szumátrából és Brazíliából származó kávészemek különbözőségében rejlő harmóniát testesíti meg. Az Odyssey Blend grapefruitos alaptónusát a pörkölt mogyorós ízjegye teszi igazán kivételessé, így akár repülőjegy nélkül is átélhetjük az egzotikus utazás élményét – írják.