Bemutatkozik a Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Hírek Kiemelt

A világ legnépszerűbb SUV-ja, a szegmensének értékesítéseit hazánkban is vezető Toyota RAV4 várhatóan idén októbertől új, különleges változattal debütál. A sláger SUV egyedi változatát robosztus erőt sugárzó, egy tónusú külső-belső színvilág jellemzi: az Éjfél Fekete karosszéria, a fekete hűtőrács, alsó légbeömlő, lökhárítók, tükörborítások, küszöbborítások, hátsó díszléc és légterelő, valamint a 19 colos, ragyogó feketére fényezett könnyűfém keréktárcsák már kívülről is meglehetősen impozánssá teszik a modellt, a képet azonban az ugyancsak fekete, kiváló minőségű szintetikus bőrkárpitozás teszi teljessé, amelyet szürke öltések finomítanak még tovább.

Ahogy már a nevéből is kiderül, a RAV4 Hybrid Black Edition erőt sugárzó, egytónusú színvilággal készül, ami látványosan kiemeli a tömegből a Toyota közepes méretű SUV-modelljét. Az Éjfél Fekete fényezés gyönyörűen kihangsúlyozza a karosszéria domborulatait és éleit, és a hatást tovább fokozzák az ugyancsak fekete színű stíluselemek. A hűtőrács és az alsó légbeömlő, a lökhárítók alsó része, a külső tükörházak, a küszöbborítások, a hátsó díszléc és a légterelő egytől egyig feketék, ahogy a 19 colos könnyűfém keréktárcsa is ragyogó fekete fényezést kapott. Sőt még az intelligens parkolóradar szenzorai is feketék, így még erőteljesebben érvényesül az egyetlen krómozott elem, az autó orrán díszelgő, krómozott Toyota embléma. A

kabin színvilága is hasonló: az üléseket kiváló minőségű, fekete szintetikus bőr borítja, amit szürke varrás díszít. Mindezt fekete tetőkárpit és belső kárpitozás egészíti ki (a normál RAV4 Style felszereltség részeként), vagyis a kabin hangulata tökéletesen illik az autó külső megjelenéséhez. Az alap- és opcionális felszereltség a jelenlegi RAV4 Style modellváltozat kínálatának felel meg, ami többek közt intelligens parkolássegítő szenzorokat, 360 fokos kamerarendszert, digitális visszapillantót, kilenc hangszórós JBL prémium audiorendszert és vezeték nélküli telefontöltőt tartalmaz. A Toyota Safety Sense és az Apple CarPlay, illetve Android Auto rendszereken keresztül megoldható okostelefon-integrálás ugyancsak alapáras. Az új RAV4 Hybrid Black Edition már megrendelhető, és az autókat (piactól függően) 2020 októberétől vehetik át a vásárlók.

SOCIAL MEDIA