Bedy Krisztina és Sztaniszláv András a Márkamonitor rádióműsorában

Hírek Kiemelt

Mai vendégeim Bedy Krisztina, az Avantgarde Group ügyvezetője és Sztaniszláv András, a Magyar PR szövetség elnöke. Beszélgetésünk apropója a PREXA 2022 díjátadója, amelyen az Avantgarde Group nyerte az Év Ügynöksége címet.

 

Korábban beszéltünk már a PR Szövetség által kiírt PREXA (Prix d’ Excellence) díjról, most felfrissítjük az ezzel kapcsolatos ismereteinket: mikor jelent meg az idei a kiírás, milyen kategóriák voltak, hogyan zajlott a pályázat, a zsűrizés, a nyilvános prezentációk, és kiket díjazott a szövetség a díjátadó gálán június 23-án.

Megbeszéljük azt is, hogyan zajlik ez a folyamat pályázói oldalról: hogyan készül a megmérettetésére az ügynökség, miként választja ki a benevezett munkákat a számtalan kedvenc közül, mennyi munkát igényel a pályázati anyag összeállítása, hogyan készülte fel a prezentációra?

Kitérünk arra is, mennyit ér ma egy szakmai díj, mire jó a pillanatnyi büszkeségen kívül, hogyan reagálnak rá a megbízók, lesz-e ebből több megbízás, több bevétel, hogyan fogja kommunikálni a sikert az Avantgarde?

Végül, de nem utolsó sorban azt is megbeszéljük, az idei tapasztalatok fényében tervez-e a változást az MPRSZ, miben lehet más a PREXA 2023, mikor jön az új kiírás?

 

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

 

SOCIAL MEDIA