Az RTL Magyarország hete kimagaslóan sikerült

Hírek Kiemelt

A Konyhafőnök középdöntős hete és az Álarcos énekes szuperprodukció az előző hét két legnézettebb műsora, A nézők a Híradót és a Fókuszt választották a versenytárs hasonló műsoraival szemben, a kábelcsatornák pedig augusztus hónap után, szeptember második hetében is vezetnek – adta hírül a tévétársaság Marketing és Kommunikációs Igazgatósága. 

 

Hétköznapokon A Konyhafőnök lefőzhetetlen, a gasztro reality csúcsokat dönt közönségarányával, a kiemelt kereskedelmi célcsoportban Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé 20,6 SHR%-ot hoznak, míg a versenytárs, aki a második gasztro műsorát indította, mindössze 7 SHR%-ot ért el.

A szombat A mi kis falunk töretlen népszerűségét igazolja. A dupla ismétléseket választja a nézők döntő többsége a versenytárs műsorai helyett (RTL Klub 15,4 SHR% kontra TV2 8,5 SHR%).

A vasárnap az Álarcos énekesé! A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorát a 18-49-es korosztályú tévénézők 20,8 SHR%-a követte, ezzel magasan verte a konkurens csatorna showműsorát, melynek teljesítménye  16,6 SHR%. Egy ország nyomozza, hogy kit rejthetnek az álarcok!

A héten a Híradó és a Fókusz is rendre maga mögé utasította versenytársát, az RTL Klub Híradója  17,3 SHR%, míg a konkurens hírműsora (Tények) 13,9 SHR%, illetve a Fókusz 15,6 SHR%, versenytársa pedig 12,1 SHR%.

A csatorna nem csak főműsoridőben, hanem egész napot tekintve is az élen van (RTL Klub 10,3 SHR% vs TV2 8,1 SHR%).

A társaság kevesebb, 7 csatornából álló kábelportfólióját is többen nézték az elmúlt héten, mint a konkurens több, 13 csatornából álló flottáját. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Film+ csatorna 4,3 SHR%-al (versenytársa a Mozi+ mindössze 3,6 SHR%).

Az RTL Klubon ezen a héten a Konyhafőnök döntő hete, A mi kis falunk új évada, valamint az Álarcos énekes harmadik, vendégnyomozóval, Nagy Ervinnel kiegészült adása kerül képernyőre.

 

SOCIAL MEDIA