Az ATV többféle műsorral is készül a választásokra

Hírek

A műsorfolyam 15 órakor indul, a Heti Napló díszletében Sváby András, az Egyenes Beszéd helyszínén Szöllősi Györgyi és Rónai Egon, az eredményjelző plazmafalnál Krug Emília és Novák András, a híradóban Nemes Anna lesz a műsorvezető.

 

Az este folyamán a műsorvezetők ismert közvélemény-kutató szakemberekkel és politológusokkal elemzik az eredményeket, a műsor vendége lesz Závecz Tibor, a Zavecz Research ügyvezető igazgatója, Ceglédi Zoltán politológus és Lakner Zoltán politológus, a Jelen főszerkesztője.

A szerkesztők élőben kapcsolják a Nemzeti Választási Irodát és a választásokon induló pártok eredményváró rendezvényeit, kiemelten a Fidesz-KDNP és az egyesült ellenzék választási helyszínét. Minden órában híradót sugároz a csatorna, az eredmények ismertetésén és elemzésén túl szó esik minden rendkívüli eseményről, és élőben lesz látható a győztes és a vesztes pártok záró sajtótájékoztatója is. Az atv.hu egész nap rendkívüli üzemmódra áll át, a social media szerkesztőség pedig élőben sugározza a győztesek és a vesztesek beszédeit.

A Spirit FM 17.00-tól szintén élő adással várja hallgatóit Válaszút címmel. Vogyerák Anikó műsorvezető egész este Vona Gáborral és Somogyi Zoltánnal figyeli az eseményeket és folyamatosan kapcsolják az ATV tudósítóit. A választási műsorban óránként egy-egy témát fejtenek ki állandó vendégekkel, akikhez további interjúalanyok, közvéleménykutatók, politológusok, újságírók, gazdasági és biztonságpolitikai szakemberek csatlakoznak. Az este során félóránként lesz hírösszefoglaló, valamint egy állandó hírfigyelő is jelentkezik a legfrissebb információkkal.

„Az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a választási műsorunknak, szinte minden „közönségkedvencet” pályára küldünk. A tapasztalt televíziós újságíró Bednárik Imre az lesz ATV, Korvin Tibor pedig a Spirit FM választási műsorának szakmai vezetője” – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

 

SOCIAL MEDIA