Az Astoria Agency-vel dolgozik együtt az Art and Antique Budapest

Hírek

Február 29. és március 3. között immáron hatodik alkalommal rendezik meg a művészeti eseményt a Bálnában, idén negyven galéria vesz részt az Art and Antique-on. A bemutatott műtárgyak spektruma igen széles: a több száz millió forintos festményektől a megfizethető darabokig terjed, ám a minőség alapvető feltétel.

Az Astoria Agency-t a tavaly debütáló Budapest Contemporary Kortárs Képzőművészeti Vásár bevezetésével bízták meg az Art and Antique szervezői.

A közösen elért sikerek után a főszervező, Tausz Ádám úgy döntött, hogy az immáron hagyományosnak számító művészeti vásár, az Art and Antique kommunikációs feladatait is az Astoria Agency-re bízza – írják. 

„1994 óta dolgozunk a hazai művészet népszerűsítésén – ekkor indult el az Antik Enteriőr azóta ikonikussá vált rendezvénysorozatunk. Missziónk, hogy a művészet elérjen mindenkihez, aki fogékony rá. Nem szabad, hogy a magasszintű képzőművészet élvezete csak egy szűk réteg kiváltsága legyen. Az Astoria Agency-vel való együttműködéstől azt várjuk, hogy a lehető legszélesebb rétegekhez jusson el a rendezvény híre” – mondta el Tausz Ádám főszervező. 

„A kultúra népszerűsítése mindig is közel állt hozzánk, ebben a közegben érezzük igazán elemünkben magunkat. Külön öröm, hogy az Art and Antique sajtótájékoztatóját a megnyitó előtti napon ügyfelünk, a Virág Judit Galéria standjánál tarthatjuk. Az eseményt a műgyűjtők és a laikus műkedvelők is nagyon várják, azonban ez kommunikációs kihívás is, hiszen egy kedvelt márkát kell évről évre kicsit megújítani és még vonzóbbá tenni” – mondta el Molnár Ágnes, az Astoria Agency társtulajdonosa.

Az Art and Antique vásáron résztvevő galériák 2024-ben: 

Ancora galéria, Artcore Antik & Design, Art Work, BÁV ART Aukciósház és Galéria, Bernabo Art Furniture, Budapest Poster Galéria, Deák Erika Galéria, Einspach Fine Art & Photography, Erdész Galéria, Faur Zsófi Galéria, Heart and Cherry, Horizont Galéria, Inda galéria, Initio Arts & Design, Kálmán Makláry Fine Arts, Kilim Szőnyeg, Kisterem Galéria, Központi Antikvárium, MissionArt Galéria, Molnár Ani Galéria, Mónád Galéria, Nagyházi Aukciósház és Contemporary, Nemes Galéria, Neo Deco, Neves Kor-Társ Galéria, November Galéria, Nudelman Numismatica, Opera Antikvitás, Passage Galéria, Prim Text, Pro-Art Frame, Resident Art galéria, Szikra Galéria, Várfok Galéria, Viltin Galéria, Vintage Galéria, Virág Judit Galéria.

SOCIAL MEDIA