People Group néven folytatja tevékenységét a 1080p Reklám- és médiaügynökség

Hírek Kiemelt

A 1080p Solution Agency-t 2014-ben alapította az akkor még Urbán Zsolt vezette HD Group és a Kádár Tamáshoz és Dévényi Balázshoz köthető Dynamo Budapest azzal a céllal, hogy ötvözzék a két vállalatban lévő reklámügynökségi és médiaügynökségi tudást, és így egy integrált ügynökséget hozzanak létre.

 

A nagy változást az ügynökség életében a 2018-as év hozta, mikor is Urbán Zsolt szakítva a korábban 13 évig vezetett HD Grouppal, egy befektető segítségével kivásárolta társait és átvette az ügyvezetést, majd olyan ügynökségekben szerzett tulajdont, mint az Art Media és az UP Advertising, illetve korábbi közös munkájuk folytatásaként Fülöp Szilviával a Magyar Reklámszövetség főtitkárával alapítottak egy pr-ügynökséget is 1080pR néven. A szolgáltatások bővítése itt még nem ért véget, mivel a Momentor kutató vállalattal, illetve a CreativePro Rendezvény ügynökséggel stratégia együttműködést kötöttek, és már több éve egy közös irodában dolgoznak – írják.

„A névváltoztatást igen régóta tervezzük, hiszen az ernyőmárkát, mint People Group már régóta használjuk, de mint lenni szokott, mindig történt valami, ami ezt megakadályozta. Az elmúlt években a Covid, az év elején pedig a háború kitörése és persze a napi dolgok is. 2019 évvégén az Ügynökségek éjszakáján jelentettük be, hogy az ügynökségi csoportunk filozófiájának egyértelmű kommunikációjának támogatása céljából megalkottuk az ernyőmárkánkat. Az egybeesés véletlen, de stílusosan a május 27-én megrendezésre kerülő Ügynökségek éjszakáján fogjuk először már nem csak ernyőmárkaként, hanem bejegyzett ügynökségként is fogadni az érdeklődőket” – nyilatkozta Urbán Zsolt a People Group kommunikációs ügynökségi csoport vezetője.

 

SOCIAL MEDIA