Az Alfa Egészségközpont a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként folytatja működését

Hírek Kiemelt

2021-ben négy magánegészségügyi felvásárlás valósult meg, a jövőben pedig várhatóan további akvizíciókkal erősítik a nagyobb szereplők pozíciójukat. A 2023-as év az EgészségKözpontok további bővülésével indult, az Alfa Egészségközpont 2023. január 30-tól a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként folytatja működését.

 

“Az együttműködés azért is hatalmas mérföldkő számunkra, mert számos kiváló orvos kapcsolódik be így a Prima Medica EgészségKözpontok munkájába és számunkra a szakmaiság a legfontosabb érték, amit a pácienseknek biztosítani szeretnénk. Fennállásunk eddigi ideje alatt már, olyan nevek szavaztak nekünk bizalmat és gyógyítottak, gyógyítanak nálunk, mint Prof. Dr. Balázs Csaba endokrinológus, Prof. Dr. Blaskó György belgyógyász, Prof. Dr. Gács Gyula neurológus, Prof. Dr. Góth Miklós endokrinológus, Prof. Dr. Holló Gábor szemész szakorvos, Prof. Dr. Nékám Kristóf allergológus, Prof. Dr. Réthy Lajos allergológus, Prof. Dr. Szabolcs István endokrinológus és a sor végtelen, összesen 130 orvos, dietetikus gyógytornász, pszichológus” – emelte ki Dr. Babai László orvos, igazgató, Prima Medica EgészségKözpontok alapító tulajdonosa.

A Prima Medica szakterületei – úgy, mint az urológia, gyermekgyógyászat, diabetológia – az Alfa EgészségKözpont kiemelt szolgáltatásainak köszönhetően új irányokkal bővülnek az infektológia és a pszichiátria területein. A csatlakozással pedig Prof. Dr. Mészner Zsófia, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet módszertani igazgatója, Dr. Szekeres György PhD, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke, Prof. Dr. Somogyi Anikó, a Semmelweis Egyetem ÁOK Belgyógyászati és Hematológiai Klinika egyetemi tanára is a Prima Medica ernyőintézményének elismert orvosi csapatát erősítik majd. Két nemzetközi hírű szaktekintély is tanácsaival és szaktudásával segíti a létrejövő új központok munkáját: Prof. Dr. Ludwig Endre professor emeritus, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem meghatározó szaktekintélye és Prof. Dr. Tenke Péter az MTA Doktora, egyetemi tanár, a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház és Rendelőintézet urológiai osztályának osztályvezető főorvosa is.

„Az Alfa Egészségközpont olyan erős szakmai színvonalat képvisel, mint a Prima Medica EgészségKözpontok, így egymást erősítve tudjuk a jövőben még magasabb szintre emelni tevékenységünket. A szakmai munka során már most megkezdtük a 2024-es Szakmai Napok szervezését, amelynek célja, hogy elősegítse a területek közötti együttműködést és tudásmegosztást, valamint előmozdítsák az egyes betegségcsoportok sikeres kezelését és megismertessék az adott területen megjelenő innovációkat” – összegezte Kriller Norbert, a Prima Medica EgészségKözpontok fejlesztési vezetője.

 

SOCIAL MEDIA