Átadták az idei Televíziós Újságírók Díját

Hírek Kiemelt

Győzteseket hirdettek a Televíziós Újságírók Díja gálaeseményen március 27-én este. A legjobb női műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna lett, Till Attila kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Miklósa Erikát a zsűritag kategóriában díjazták, Sztarenki Dóra a legjobb színésznő, Nagy Zsolt a legjobb színész, Básti Juli a legjobb női mellékszereplő, Kálloy Molnár Péter pedig a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában vehette át az elismerést.

 

Tizenegyedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL 6, a TV2 Csoport 4, az AMC / Spektrum 1, az Antenna Entertainment / VIASAT3 1, az ATV 1, az MTVA 1 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a hazai vezető televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást.

A Budapest Music Centerben rendezett esemény rekordszámú részvétel mellett zajlott, a díjátadó házigazdája Gundel Takács Gábor volt.

A gálaesten tizennégy kategóriában hirdettek nyertest. A HVG, az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, az Origo, a port.hu, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztrorealityt, a legjobbtalkshow-t, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb sorozatot, a legjobbszínésznőt, a legjobb színészt, a legjobb női mellékszereplőt, a legjobb férfi mellékszereplőt, valamint most először a legjobb szórakoztató-ismeretterjesztő műsort.

A díjakat a szavazásban résztvevő szakmédiumok munkatársai adták át.

 

2024-ban a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

 

Legjobb nagyszabású showműsor

Sztárbox

 

Legjobb vetélkedő

Géniuszok Géniusza

 

Legjobb reality

Az Árulók

 

Legjobb gasztroreality

Séfek séfe

 

Legjobb talkshow

Adom a napom

 

Legjobb szórakoztató-ismeretterjesztő műsor

Tiltott zónák

 

Legjobb zsűritag

Miklósa Erika

 

Legjobb női műsorvezető

Lékai-Kiss Ramóna

 

Legjobb férfi műsorvezető

Till Attila

 

Legjobb sorozat

Mellékhatás

 

Legjobb színésznő

Sztarenki Dóra

 

Legjobb színész

Nagy Zsolt

 

Legjobb női mellékszereplő

Básti Juli

 

Legjobb férfi mellékszereplő

Kálloy Molnár Péter

 

 

SOCIAL MEDIA