Apple Watch óraszíjak a TOMS-tól

Hírek

Az óraszíjak vásárlói – a márka filozófiájával összhangban – afrikai rászorulók biztonságos áramellátásához járulnak hozzá.

A tavaly bemutatott TOMS for Apple Watch óraszíjak nemcsak a viselőjük személyes stílusához járulnak hozzá, hanem változást hoznak azok életébe, akiknek a legjobban szüksége van rá, azáltal, hogy segítik őket napenergiából származó fényhez jutni.

A világ lakosságának 16 %-a, összesen több, mint 1,2 milliárd ember él biztonságos, megbízható elektromosság nélkül. Közülük 600 millióan laknak Afrika szubszaharai részén, ahol a TOMS két Solar Light Giving Partnerrel, a SolarAiddel és a Solar Sisterrel együttműködve eddig több, mint 17 000 embernek segített egy évnyi biztonságos elektromossághoz jutni Malawi, Nigéria, Tanzánia, Uganda és Zambia leginkább érintett területein.

A napenergiával termelt fény segítségével az emberek élete jobbá válik: a gyerekek esténként egy órányival több időt tölthetnek tanulással, a napenergiával biztosított áram kiváltja a korábban használt a kerozinlámpákat, így sokkal kevesebb szennyező anyag kerül az otthonok levegőjébe, illetve a családok átlagosan az éves jövedelmük 10 %-át tudják megspórolni és ételre, oktatásra vagy más alapvető szükségletekre költeni.

A TOMS a Giving Partnerek segítségével most is minden egyes TOMS for Apple Watch óraszíj megvásárlása után egy évnyi napenergiával megtermelt világítást biztosít egy arra rászorulónak a One for one mottó jegyében.

A Utility-kollekció klasszikus megjelenésű, utazáshoz és kalandokhoz. Tartós, prémium grosgrain anyag valódi bőr részletekkel.

A Wanderlust-kollekció óraszíjait Blake Mykoskie TOMS-alapítónak a világ minden tájáról származó barátságkarkötői inspirálták. Szövött anyag valódi bőr hátoldallal.

SOCIAL MEDIA