Angyalok A Parkolóban címmel jelent meg a Bagossy Brothers Company ötödik lemeze

Hírek

A 2013-ban alakult gyergyószentmiklósi zenekar, eddig négy nagylemezt, egy szimfonikus koncert lemezt, egy EP-t, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. Ehhez a sorhoz csatlakozott a napokban megjelent az Angyalok A Parkolóban.

 

„Izgatottan vártuk már, hogy az ötödik nagylemezünk is napvilágot lásson. Ezen az albumon is szerepelnek olyan dalok, melyekben kísérletezünk egy picit, viszont az első idők Bagossy-s hangzásvilágára jellemző hangszerelés is megtalálható rajta” – meséli Bagossy Norbert.

A felvételek részben hazai pályán, a gyergyószentmiklósi Montain Air, részben Budapesten, a Sounday stúdióban zajlottak, az album producere Ligeti György volt, a mesteringet pedig Szabó Szebasztián készítette.

„A szép mentés című dalunkra vagyok az egyik legbüszkébb erről a lemezről. Külön érdekesség, hogy ez a zenekar történetében ez az első olyan dal, melyet zongorán írtam meg. Talán ennek is köszönhető, hogy ennyire szépen egymásra talált a dallam, a szöveg és a hangszerelés” – tette hozzá Bagossy Norbert.

A zenekar története ez év elején újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen 2023. március 11-én teltházas koncerttel ünnepelték tíz éves születésnapjukat, első magyar fellépőként az MVM Dome-ban, mellyel felállították minden idők legnagyobb hazai beltéri nézőszámának rekordját is – írják.

 

SOCIAL MEDIA