Alig egy hónapot kell várnunk a mozgóképes szakma legjelentősebb eseményére

Hírek

A magyar rajongók március 11-én nemcsak kedvenc filmjüknek, rendezőjüknek vagy színészeiknek szurkolhatnak, hanem saját maguknak is. Az idén ugyanis már az Oscar-gála eredményeire is fogadhatnak a TippmixPro-n.

 

A szakmai berkekben Akadémiai Díjként aposztrofált, ám a közbeszédben csak Oscar-díjként emlegetett filmes elismerést immár 95 éve ítélik oda a mozgókép területén legjelentősebb alkotói teljesítményt felmutató művészeknek és szakembereknek. Míg az első díjátadó ünnepségen tizenöt aranyszobrocskát osztottak ki, ma már huszonhárom kategóriában díjazzák a legjobbakat: a kivételes értékű színészi, rendezői, forgatókönyvíró, zeneszerzői vagy operatőri produkciók mellett a legjobb jelmez- vagy látványterv, haj és smink, illetve vizuális effekt is kiérdemelheti ezt a kitüntetést.

Az Oscar-gálát minden évben emberek milliói izgulják végig a képernyők előtt. Ezt az izgalmat igyekszik megfűszerezni a Szerencsejáték Zrt. azzal, hogy az idei évtől immár a díjátadó eredményeire is fogadhatnak a TippmixPro-t használó játékosok. Azok a filmrajongók, akik szívesen teszik próbára szerencséjüket a különböző sportfogadásokon, kedvező nyereményszorzókkal tippelhetik meg az Oscar-díj valamennyi kategóriájának győztesét, és ha március 11-én nekik kedvez a szerencse, még élvezetesebbé tehetik maguknak e fontos filmtörténeti eseményt.

 

SOCIAL MEDIA