A Samsung bemutatta legújabb Smart Monitor termékcsaládját

Hírek

Az új M8, M7 és M5 Smart Monitorok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyedi stílusukhoz és igényeikhez igazítsák az eszközöket, akár videók nézésére, játékra vagy munkára használják azokat.

 

„Az idei sorozat és különösen a továbbfejlesztett M8 modell egyedülálló Smart Monitor élményt kínál – mondta Hoon Chung, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – A felhasználók egyetlen monitorba sűrítve kapnak egy olyan eszközt, amely a szórakozás, játék, kialakítás, valamint a személyre szabható kényelem területén is segít kiaknázni kreativitásukat.”

A teljes széria összesen kilenc különböző eszközt foglal magába. Az M8, M7 és M5 Smart Monitorok többféle színben és méretben kaphatók. Az M8 és M7 modellek 32 col, az M5 modellek pedig 32 és 27 col átmérőjű változatokban érhetők el. Az UHD felbontással és 400nit fényerővel érkező M8 modellek változatos színekben választhatók. Az UHD képes M7 monitor fehér színű készüléke 300nites fényerőt biztosít, míg a Full HD (FHD) felbontású M5 modell a letisztultabb fehér és fekete színekben érkezik.

Az új M8 és M7 modellek karcsú kialakítást kaptak. A készülékek ultravékonyak, az eszköz legkeskenyebb részén 11,39 mm vastagságúak. A monitor és az azt körülvevő környezet kiemelése érdekében az M8 és M7 készülékek hátoldalát egy elegánsabb, halszálkás mintázat borítja. A szabadon dönthető és állítható magasságú talpnak köszönhetően a felhasználók könnyedén állíthatják be az optimális betekintési szöget. A képernyő akár 90 fokos szögben is elforgatható, melynek köszönhetően kevesebbet kell a nagyobb terjedelmű szövegeket görgetni.

 

A 2023-ban megjelent Smart Monitor M8 modell több frissítésen, valamint funkciófejlesztésen esett át, mint az előző sorozat készülékei

A 4K felbontással, a HDR+10 támogatással, valamint 400nit fényerő teljesítménnyel az M8 ragyogó és élénk képet biztosít, így a felhasználók egy monitoron élvezhetik az okos megoldások legjavát. Az M8 modell hozzáférést biztosít a sokoldalú Samsung Gaming Hub streaming platformhoz, a Smart Hubon keresztül pedig olyan szolgáltatókhoz, mint a Prime Video, a Netflix vagy a YouTube. Az M8 és az M7 modellek is lefedik az sRGB színskála 99%-át, színpompás tartalmakat megjelenítve az alkotók és tervezők számára – írják.

 

SOCIAL MEDIA