A Samsung a szöuli Galaxy Unpacked eseményen mutatja be az összehajtható telefonok új generációját

Hírek Kiemelt

A rendezvényt a COEX Centerben tartják. A helyszín egy különleges, Szöul városképét is meghatározó kereszteződésben található, ahol a koreai startupok világa találkozik az ezeréves buddhista hagyományokkal.

 

„A Samsung összehajtható termékcsaládja képviseli a vállalat jövőalkotó filozófiáját, a készülékekkel a mobilélmény terén hoz jelentős újításokat – mondta TM Roh, a Samsung Electronics elnöke és a Mobile eXperience (MX) üzletág vezetője. – Szöul maga az innováció és kultúra, valamint az utóbbi években az összehajtható mobiltechnológia központjává is vált. Éppen ezért bír kiemelkedő jelentőséggel számunkra, hogy idén ez a város ad otthont a Galaxy Unpacked eseménynek.”

Az első Galaxy Unpacked bemutatót 2010-ben Las Vegasban tartották, később olyan fővárosokban rendezték meg, mint New York, London, Berlin, vagy épp Barcelona. A korábbi lokációk egytől egyig népszerű kulturális trendeket meghatározó városok voltak, ezt a hagyományt viszi tovább és emeli egy új szintre Szöul, ahol a 27. Galaxy Unpacked eseményt rendezik meg.

Az első, 2019-ben bemutatott Galaxy Fold óta a vállalat folyamatosan fejleszti összehajtható készülékeit és az általuk biztosított felhasználói élményt. Az évek óta tartó kutatás-fejlesztésen és beruházásokon alapuló, összehajtható termékcsalád következő generációjával a Samsung célja, hogy tovább népszerűsítse a kategória széles körű elterjedését, és megszilárdítsa pozícióját az iparág vezető gyártói között.

Szöul a Samsung dinamikus növekedésének dobogó szíve. Itt gyökerezik a vállalat nyitottságának filozófiája és újításra törekvő víziója, amely a jövőképét is meghatározza. A város alig fél évszázad alatt figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül, így a technológiai fejlődés és a kultúra aktív központjává vált. Az élvonalbeli technológiák központjaként Szöul folyamatosan alakul, a hagyományokat és értékeket megőrizve ötvözi a múlt eredményeit és a jelen kulturális trendjeit – írják.

A szöuli Galaxy Unpacked esemény kiváló lehetőség arra, hogy a vállalat bemutassa legújabb fejlesztéseit, bepillantást nyújtson a jövő digitális trendjeibe és kifejezze elköteleződését a technológiai irányok folyamatos fejlesztése mellett. 2022-ben az összehajtható telefonok termékkategóriájára a koreai piac rendkívül pozitívan reagált, a felhasználók által megjelölt elfogadottsági arány 13,6 százalékos volt, ezzel növelve az összehajtható készülékek arányát az éves okostelefon szállítási adatokban és erősítve a termékkategória nemzetközi népszerűségét – teszik hozzá.

 

SOCIAL MEDIA