A Positive Adamsky-t választotta ügynökségi partneréül a Helia-D

Hírek Kiemelt

Hazánk egyik legnagyobb múltú kozmetikai márkája a Positive Adamsky ügynökségi csoport pr és social tagügynökségével működik együtt 2022 januárjától.

 

Budaházy Péter ügyvezető igazgató szerint a Helia-D hazai értékesítése és exportja még a járványhelyzet ellenére is dinamikusan nő, ráadásul a 2022-es évnek számos újítással vágnak neki, ami mind az arculatot, mind a termékpalettát érinti. „Bővítjük a termékportfóliónkat és épül a Helia-D új, korszerű gyártógépekkel felszerelt üzeme is Veszprémben. A lendületes folytatáshoz jól szervezett sajtókommunikációs, social media és influencermarketing-támogatásra van szükségünk, amelyhez hosszú idő után újra egy profi ügynökséget hívtunk segítségül. A Positive Adamsky számos magyar márkával dolgozik, ez nekünk biztosíték, hogy jó kezekben lesz a kommunikációs stratégiánk.”

Az idén 40. születésnapját ünneplő Helia-D jelentős fejlődésen ment keresztül 2004 óta, amióta a márka magyar tulajdonban van. Ekkor 200 millió forint volt a cég forgalma, 2021-re pedig már a 2 milliárd forintot is elérte az árbevétele. A vállalat termékei külföldön is elérhetők, ráadásul az indulás óta egy 8 milliárd forint forgalmú cégcsoport is kinőtt a vállalkozásból, amelynek legnagyobb tagja – a PL Beauty Cosmetics Kft. – egy korszerű kozmetikai gyár.

 

SOCIAL MEDIA