Budapest Airport tendert nyert a Positive Adamsky

Hírek Kiemelt

Újabb reptéri tendert vitt el az ügynökségi csoport: rendezvényes pool ügynökségi státuszuk mellett mostantól a kereskedelmi PR-feladatok is a Positive Adamskynál vannak.

Az elmúlt hónapok során számos sikert zsebelhetett be az ügynökségi csoport, amelyek közül a legfrissebb egy régi ügyfelükhöz köthető – a Budapest Airport meghívásos tenderének tétje egy kereskedelmi PR-keretszerződés volt, amelyben a Positive Adamsky mostantól állandó partnerként szerepel majd.

Mostantól határozott idejű keretszerződés keretében látja el az ügynökségi csoport a tenderfeladatokhoz hasonló kampányok tervezését és kivitelezését. A feladatok főként az olyan kereskedelmi marketinget és a légitársasági partnerekkel folytatott kommunikációs feladatokat érintik, mint az új járatok indításához kapcsolódó kampányok vagy a Budapest Airport kereskedelmi partnerei számára kidolgozott, PR-elemekkel gazdagított promóciós aktivitások. A BUD vállalati kommunikációs osztályának feladatai nem tartoznak a Positive Adamsky hatáskörébe.

A feladatot az Adamsky by Positive tagügynökség látja el a jövőben.

SOCIAL MEDIA