A Medve sajt tematikus hete a Bálnában

Tejszínhub

Az ország egyik legnépszerűbb sajtmárkája egy pompás panorámájú, népszerű fővárosi étteremmel közösen tart tematikus heteket. Az április közepéig tartó akcióban a Bálna Terasz & Bisztró különleges menüjét a Medve „Gyorsan, finomat, egyszerűen” hitvallásának megfelelően alakították ki, olyan különleges fogásokkal, mint a csokis Medve sajtos bagel, a panírozott kockasajtos hamburger vagy a Medve Martini.

Magyarország közkedvelt sajtmárkája a Zing Burger után ezúttal a Duna-part népszerű helyével, a Bálna Terasz & Bisztróval dolgozik együtt. Komoly hagyományai mellett a Medve sajt folyamatosan keresi a megújulás lehetőségét is, ezért a klasszikus kockasajtok és sajtkrémek mellett már lágy sajtszeletek és panírozott kockasajtok formájában is elérhető a hazai boltokban.

Így a Medve kínálatában valóban mindenki megtalálhatja a saját ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó finom reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebédről.

„A Medve sajt különleges helyet foglal el sokunk szívében, hiszen egy olyan tradicionális márkáról van szó, amely termékeivel évtizedek óta vidámabbá és könnyedebbé teszi a hétköznapjainkat” – mondta Kohánszky Tamás, a Medve márkamenedzsere. „Modern márkaként folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel a mindennapokban mosolyt csalhatunk az emberek arcára. A Bálna Terasz & Bisztróval kialakított együttműködésnek azért örülünk különösen, mert egy könnyed és laza hely segítségével megmutathatjuk, hogy a Medve sajtokban jóval több lakozik, mint egy szokványos szendvicsalapanyagban.”

Az étlap elkészítését kísérletezés előzte meg: a Bálna Bisztró séfjei előbb papíron álmodták meg a fogásokat, a konyhában is elkészítették őket, majd tesztelésnek vetették alá. Így derült ki, hogy a krémes, lágy sajt nemcsak a sós ételek, de az édes desszertek alapanyagának is kiváló, és a séfek által megalkotott koktélokkal is tökéletesen harmonizál.

A nap első szakasza a bisztróban a fiatalos, trendi reggelikről szól. A főételek esetében figyeltek arra, hogy a könnyed salátákat, illetve a tartalmasabb hamburgereket is felvonultassák, de az is találjon kedvére valót, aki csak egy könnyed snackre vágyik munka után. A Medve sajtos desszert- és italkínálat megalkotásával pedig igazi ínyencségek születtek.

„Nagyon örültünk a közös találkozásnak, hiszen a Medve egy olyan, minőségi hazai termék, melyet mindenki jól ismer, sőt a hozzánk látogató külföldiek is szívesen fogyasztanak. Már korábban is szerettünk játszani az ismert alapanyagokkal, mindig újfajta felhasználásokat és tálalási módokat keresünk. Épp ezért, üdvözöltük a lehetőséget, hogy a Medve sajttal közösen is új ízeket kereshettünk, és hogy egy igazán kreatív étel és itallapot sikerült kialakítanunk” – mondta Barlow Antony és Kovács Péter, a Bálna Terasz & Bisztró társtulajdonosai.

A 15-féle étel és ital április 15-ig kóstolható meg a Bálna Terasz & Bisztróban.

SOCIAL MEDIA