Kiderült, kikért szurkolhatunk a GLAMOUR díjátadóján

Hírek Kiemelt

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója immár másfél évtizede, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban – írják.

 

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR-közösség ajánlása alapján jelölést kapott a közönségkedvenc Margaret Island együttes frontembere, Lábas Viki, az eMeRTon-díjas Veres Mónika, a magyar könnyűzene és popkultúra megkerülhetetlen figurája Sena Dagadu, az X-Faktor korábbi versenyzője, a már tavaly is jelölést kapott Dárdai Blanka, és a hazai könnyűzenei színtérre üstökösként berobbanó Дeva is.

Az év színésznője kategória jelöltjei között szerepel a számos filmből és sorozatból is jól ismert Kovács Patrícia, a nemzetközi filmes berkekben is népszerű Stork Natasa, a táncművész és színésznő Sztarenki Dóra, a budapesti Katona József Színház Junior Prima díjas színésznője, Rujder Vivien és a legutóbb több RTL-es sorozatban is bizonyító Dobos Evelin.

Az olvasók ismét megválaszthatják az év közösségimédia-sztárját is. Lady Szomjas, Sydney van den Bosch, Kárpáti Rebeka, DJ Yamina és Fuller Bianka is az esélyesek között izgulhat.

Az üzleti életben sikereket elérő nők az év üzletasszonya kategóriájában várják a szavazatokat, így Lilu, a Liluland társalapítója és BODY+ME termékcsalád megálmodója, dr. Árvai Anita, azaz Veganeeta vegán séf, étteremtulajdonos, Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Csoport alaptó tulajdonosa, az AJMAFT selfmade karriertámogatás alapítója, Flórián Fanni, a Szemes Optika háziasszonya és tulajdonosa és Pap Sára, a Tejmadár tulajdonosa.

Az év divattervezője kategóriában Györök Borira, Kaptay Annamáriára (MARI), Tóth Melindára (DAIGE), Poprádi Flórára (CUKOVY), illetve Szécsényi Ágira és Vágó Vanessára, az OAT AVA tervezőire is voksolhatunk. Az év sportolója címre Pap Bianka, Kozák Luca, Zsiga Melinda, Senánszky Petra és Rybanská Natasa is esélyes.

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja meg, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2023-ban Mérő Veráé, íróé, publicistáé és jogvédőé az elismerés. A pécsi rendőrség 2014-ben jelentette meg „Tehetsz róla, tehetsz ellene” című, áldozathibáztató kampányvideóit, amelyekre reakcióként Mérő válaszvideót forgatott, egyúttal létrehozta a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalt, és öt évvel később az azonos nevű, sértetti képviselettel foglalkozó alapítványt. Célja, hogy a társadalom befogadható tudatosításával hatékonyan tegyen egy áldozatbarátabb, együttérzőbb Magyarországért.

A gálán a GLAMOUR szerkesztői leleplezik a következő, március végén megjelenő GLAMOUR BOOK címlapját is. A periodikus kiadvány a női testtel, annak visszaszerzésével foglalkozik.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 21-én éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken.

 

SOCIAL MEDIA