A Márkamonitor rádióműsorának mai vendégei Galavics András és Kapitány János

Hírek Kiemelt

Ma esti vendégeink Galavics András kereskedelmi vezető és Kapitány János direkt és promóció értékesítési vezető az Atmedia rádiós divíziójától.

 

Mindkét vendég több évtizedes pályafutást tudhat maga mögött, hosszú éveket töltöttek a rádiós piac legnagyobb márkáinál. Először a közönségről, a hallgatókról beszélünk. Kik hallgatnak ma rádiót, mennyit hallgatnak rádiót, és hogy ezt honnan tudjuk: azaz, hogy működik a rádiós mérés?

Utána beszélünk a reklámpiacról. Kiindulópontként megnézzük a Magyar Reklámszövetség és társzervezetek 2022-es számait, és azt, hogy áll a rádió a teljes médiatortában.

Beszélünk egy fontos rádiós kezdeményezésről, a Miért Rádió? egyesületről. Miért és hogyan jött létre ez az összefogás, milyen szerepet játszik az Atmedia a szervezetben, melyek voltak a legfontosabb aktivitások az indulás óta.

Végül, de nem utolsó sorban kitérünk a közeljövőre, mi várható a következő hónapokban az Atmediánál és a piacon, milyen lehet az idei év, hogyan alakul a gazdasági helyzet és ennek nyomán a reklámköltések.

 

Hangoljatok este 8-kor a Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

 

SOCIAL MEDIA