A Márkamonitor rádióműsorának mai vendége Havasi Zoltán

Hírek

Havasi Zoltán, a Wavemaker stratégiai vezetője számos ügynökségi munkahelyen megfordult az elmúlt közel három évtizedben: Hungexpo Reklám, hat, FCB, Lowe GGk, Young and Rubicam, Isobar, Wavemaker.

 

Ilyen tapasztalattal a háta mögött sok értékes gondolatot tud megosztani velünk arról, hogyan változott az ügynökségi munka az elmúlt évtizedekben, melyek voltak a legfontosabb fókuszok, hogyan alakult a márkaépítés és eladásösztönzés viszonya az ügynökségek munkájában.

Beszélünk a fenntarthatóság fogalmáról. Mit jelent ez az ügynökségi és a tanácsadói munkában? Mit jelent a fenntartható tervezés?

Előkerül az is, hogyan definiálja ő a márkaépítés fogalmát. Látszólag nagyon egyszerű feladat, de akkor miért olyan bonyolult? Egyáltalán, mi az a márka? Hogyan fejlődött ez a fogalom? Hogyan alakult a márkaépítés eszköztára, milyen fontosabb változások történtek a piacon a múló divatok közepette.

Végül, de nem utolsó sorban váltunk pár szót Havasi Zoltán közelgő előadásáról, amit a március 22-én sorra kerülő Márkaépítés 2023: Neverending Change konferencián tart. Témája a branding jövője, amelynek 3 lehetséges forgatókönyvét vázolja fel. De ezt nem mondjuk el előre, hallgassátok meg ma este a Márkamonitor műsorában!

 

Hangoljatok este 8-kor a Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

 

 

SOCIAL MEDIA