A Márkamonitor rádióműsorának mai vendége Deliága Ákos

Hírek Kiemelt

Mostanában nagyon sok szó esik a chatbotokról, így indokolt volt meghívni egy olyan szakembert, aki évek óta ilyenek fejlesztésével foglalkozik. Deliága Ákos, a Talk-a-bot társalapítója, ügyvezetője informatikus, egy világcégnél dolgozott itthon és Szingapúrban, mielőtt saját startupját megalapította volna.

 

Először megbeszéljük karrierje főbb állomásait, majd a saját cég alapításával kapcsolatos tapasztalatait. Arra is kitérünk, milyen az üzleti környezet Szingapúrban, mit tanult a Techstars accelerator programban, és milyen volt Szingapúr után ismét itthon dolgozni. Megbeszéljük, milyen fogyasztói igényekre válaszol a chatbot, mire alkalmas, és miért terjedt el viharos sebességgel. Röviden kitérünk arra is, milyen chatbot megoldások léteznek vállalatok számára

Külön téma lesz, hogyan épít valaki vállalkozást Magyarországon, hogy működik a startup ökoszisztéma. Kitérünk a Startup Hungary stratégiájára, céljaira, megbeszéljük, mit tudnak tenni a befektetői környezet javításáért. A műsor végén megpróbálunk jövőképet felvázolni, tisztázni, merre mozog a piac. A robotok elveszik a munkánkat, és mind meghalunk? Erre azért nem számítunk, de akit érdekel, mit hoz a közeljövő, hallgassa a Márkamonitort ma este 8 órától a Jazzy rádióban!

 

Hangoljatok este 8-kor a Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

SOCIAL MEDIA