A KRQ támogatja a jövőben a Magyarországi HR-Network Egyesület marketing folyamatait

Hírek

A Magyarországi HR-Network Egyesület az egyik legnagyobb szakmai HR-közösség. Pinczés Balázs elnök és Bus Katalin alelnök irányításával az egyesület célja, hogy piacképes tudásmegosztással, szakmai fórumokkal, stratégiai ötletekkel és innovatív kutatásokkal segítse a humánerőforrásért felelős vezetőket szerte az országban – írják.

 

„Nem csak a HR-folyamatok, de a marketing is alapvetően megváltozott a digitális technológiák és a mesterséges intelligencia térnyerésével. Másként kell toborozni, munkaerőt megtartani, munkáltatói márkát építeni és belső kommunikációt szervezni, mint néhány éve” – mondta Pinczés Balázs, a Magyarországi HR-Network egyesület elnöke. „A személyzeti stratégiáért felelős HR-szakembereknek új tudásra, még több párbeszédre és nemzetközi példákra van szüksége, ezért fordultunk kommunikációs specialistákhoz” – tette hozzá Bus Katalin, a Magyarországi HR-Network egyesület alelnöke.

A szakmai szervezet választása a KRQ kommunikációs ügynökségre esett. A KRQ feladata lesz az egyesület közösségi média felületeinek kezelése, szakmai fórumok és más témák nyilvánosságszervezése, a webfejlesztés és a tartalomgyártás, illetve különféle továbbképzések szervezése a tagság részére.

„Komoly kihívás Magyarország legjobb HR-szakembereinek továbbfejlődését támogatni, és részesévé válni egy dinamikusan fejlődő közösségnek. Ilyen nyitott és konstruktív közeggel ritkán találkozni a magyar piacon, bízom benne, hogy nem csak az egyesület tagsága, de közvetve számos vállalat is profitál a közös tudásunkból” – tette hozzá Kufár Róbert, a KRQ alapító-ügyvezetője.

Az egyesület és az ügynökség idén februárban kezdte meg a munkát.

 

Fotó: Bus Katalin és Pinczés Balázs

 

SOCIAL MEDIA