A közös vízión túl

Hírek

Az EXCEL ESPORTS brit gaming márka bejelentette, hogy a Sony INZONE gaming márkája lett a hivatalos audiovizuális partnere.

 

Az INZONE a Sony, mint az audiovizuális technológia úttörője szaktudását felhasználva olyan funkciókat biztosít, amelyek segítenek a játékosoknak teljesen belemerülni az akcióba. Az INZONE monitorok nagy felbontású és dinamikatartományú képpel büszkélkedhetnek, 1 ms GtG (Gray to Gray) válaszidővel a gyorsabb reakciók érdekében. Az INZONE fejhallgatók kiváló, 360 fokos térbeli hangzást biztosítanak a játékhoz, a kiemelkedő INZONE H9 pedig több zajszűrő mikrofonnal rendelkezik, amelyek távol tartják a teljesítményt befolyásoló zajokat – mindezt ugyanazzal a Dual Noise Sensor technológiával, amelyet a Sony iparágvezető 1000X sorozatú fejhallgatóiban is használnak.

A partnerkapcsolattal a Sony hozzájárul az EXCEL vezető teljesítményéhez olyan technológiáival, amelyek az előnyszerzés alapját képezik a versenyszerű játékban – írják.

„A Sony már évek óta élen jár a játéktechnológiai innovációban, ezért is vagyunk több mint izgatottak, hogy bejelenthetjük, a Sony INZONE lett az audiovizuális partnerünk” – mondta Mark Carter, az EXCEL ESPORTS kereskedelmi igazgatója. „Az iparágvezető zajszűrő technológiával, az úttörő térbeli hangfunkciókkal és a lehengerlő kijelzőkkel a Sony INZONE termékei a győzelemre készültek, és már alig várjuk, hogy lássuk, miként támogatja majd játékosainkat abban, hogy új csúcsokat érjenek el a globális színtéren.”

„A Sony évtizedek óta jelen van a játékpiacon, és nemrég elkezdett terjeszkedni a professzionális PC-s és konzolos játékok piacán is az INZONE fejhallgatókkal és monitorokkal, amelyeket úgy terveztek, hogy a játékosok győzelmi arányait növeljék” – mondta Adrian Price-Hunt, a Sony Europe videó- és hangtechnikai részlegének vezetője. „A partnerség az EXCEL-lel, egy hihetetlenül tehetséges egyéniségekből álló vezető esport csapattal meggyőző platformot kínál a Sony számára a kompetitív játékközösség eléréséhez.”

„Csapatvezetőként tisztában vagyok annak fontosságával, hogy a játékosainknak a legjobb minőségű hangtechnikai eszközökkel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a legjobb formájukat nyújthassák. A Sony INZONE H9 fejhallgatója többszörös zajszűrő tulajdonságokkal rendelkezik, az INZONE M9 monitor pedig kiváló képminőséget és szupergyors válaszidőt kínál, így a VALORANT játékosainknak minden eszközük meglesz ahhoz, hogy teljesen elmerüljenek a játékban és a győzelemre koncentráljanak!” – mondta Kevin ‘Noizeeh’ Jaskiewicz, az EXCEL ESPORTS VALORANT csapatmenedzsere.

 

SOCIAL MEDIA