A közönséggel szavaztatja meg az Eisberg az Ország Salátáját

Hírek Kiemelt

A legjobb „szakemberek”, maguk a salátafogyasztók dönthetik el, hogy milyen összetevőkből álljon az augusztus 20-án közönség elé kerülő Ország Salátája. Az Eisberg Hungary Kft. a közösségi média felületein buzdítja hétről hétre szavazásra az egészséges életmód rajongóit, akik letehetik voksukat a kedvenc alapanyagaik mellett. Az Ország Salátája várhatóan szeptembertől lesz elérhető a kiskereskedelmi partnerek polcain.

 

A Puszta, a Betyár és a Pántlika mixek – akárcsak a többi termék – kitűnő minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek, nem véletlen, hogy ezek a salátakeverékek a vásárlók körében is nagy népszerűségnek örvendenek. De milyen lehet az a saláta, amit a fogyasztók állítanak össze? Augusztus 20-án kiderül! Az Eisberg Hungary Kft. ugyanis közösségi média felületein kéri arra a saláta rajongókat, hogy válasszák ki hétről hétre a kedvenc alapanyagaikat, melyekből aztán nyár végére megszületik az Ország Salátája.

„Bízunk a magyar salátafogyasztók ízlésében, ezért úgy döntöttünk, hogy átadjuk nekik a stafétát. Szeretnénk az ő segítségükkel megalkotni a következő termékünket – árulta el Spielmann Laura, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfél- és marketing menedzsere, aki elmondta, hogy minden héten másról szavazhatnak majd az érdeklődők. – Két kiváló salátafélét, a jégsalátát és a római salátát már kiválasztottak, ezen a héten pedig három ropogós zöldség – a sárgarépa, a cékla, valamint a fejes káposzta – száll versenybe a szavazatokért. A negyedik és egyben utolsó összetevőre augusztus 10-től lehet letenni a voksunkat.

Az Eisbergnél nem csupán a tartalomra ügyelnek nagy gonddal, a külcsínre is adnak, ezért a termékhez olyan csomagolást álmodtak meg, amely minden magyar salátarajongó szívét megdobogtatja.

„Magyarország építészeti remekei közül sajnos nem mind fért rá a csomagolásra, de helyet kapott rajta a szegedi Dóm, az esztergomi Bazilika, a Lánchíd, és a Parlament is rákerült a piros-fehér-zöld szalaggal átkötött fóliára. A figyelmes szemek még a kalocsai mintát is kiszúrhatják a Superbrands-díjas terméken” – avatott be minket a kulisszatitkokba Laura, aki a teljes Eisberg családdal együtt kíváncsian várja, hogy mi kerül végül a csodaszép csomagolás alá.

Az Ország Salátájára itt lehet szavazni!

SOCIAL MEDIA