A Konyhafőnök VIP: zöldséges édességekkel ünnepelt a konyha!

Tejszínhub

A középdöntő második versenynapján újra összecsaptak a kékek és a pirosak, de közben szakítottak időt egy kis ünneplésre is.

 

Ma is sorsot húztak, hogy ki, melyik főzés vagy éppen sütés alatt legyen a Konyhafőnök. Két láda várta versenyzőket, a már megválasztott Konyhafőnökök demokratikus módon megbeszélték, kinek melyik zárt láda a szimpatikusabb. Király Linda vezette trió egy teljes strucclábat és polipot, Feke Pál vezette csapat pedig sok-sok sertéslábat és kardfarkú tarisznyarák-lábakat “nyitott”. A feladat ezekből az alapanyagokból egy főétel és egy előétel elkészítése volt, a már megszokott 3-3 tányéron prezentálva.

A második feladatban egy születésnapi zsúrba csöppentek a hírességek! A Konyhafőnök VIP korábbi versenyzője, Sánta Laci 40. születésnapjához járult hozzá a két csapat, az éneklésen kívül extra édességekkel: “Zöld álom” torta, “Erdei kaland” torta és “Red velvet” torta volt a kínálat. A csapatok, a szerencsére bízva magukat, ezek közül egyet kellett, hogy elkészítsenek, tetszőleges, de hasonló díszítéssel, mint a mintadarabok. A Konyhafőnök VIP középdöntőjéhez mérten azonban itt nem szimpla tortákról volt szó! A versenyzőknek zöldségekből kellett édességet varázsolniuk! A kötelező hozzávalókat Fördős Zé szervírozta, cékla, karfiol és fehér répa a “Red velvet” tortához, valamint petrezselyemlevél, spenót és brokkoli a “Zöld álom” tortához. A konyhában a vendég nem csak vendég, Sánta Lacit ugyanis a kék csapat beállíthatta a pultba 10 percre, így ő egyedüliként elmondhatja magáról, hogy főzött már A Konyhafőnök VIP piros és kék csapatában is!

Újabb triókkal folytatódik a pontgyűjtés a középdöntőben, hogy kiderüljön ki a legpengébb sztár? A tét továbbra is A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint!

 

Sisa bekeményít: átvette a konyhafőnök szerepet Lindától!

 

Feke Pali nem bírta idegekkel: Szonja és Feri teljesen kikészítették!

 

Hujber Feri: „Piskóta ügyileg meghaltunk”

 

Oroszlán Szonja keményen beszólt Sárközi Ákosnak

 

EXTRA videók:

Sánta Laci már most tudja, ki lesz idén a Konyhafőnök VIP nyertese?

 

A séfek héliumos lufival köszöntötték fel Sánta Lacit!

 

SOCIAL MEDIA