A Konyhafőnök VIP: Indul a középdöntő második szakasza

Tejszínhub

A héten újra egyéniben és minden nap egy kiesővel jelentkezik A Konyhafőnök VIP! A növekvő tét miatt az elvárások is egyre magasabbak, itt a hibázás már távozást jelent!

 

A középdöntő második szakaszának első főzésében a versenyzők rögtön mélyvízbe kerültek! Ritka, tengeri alapanyagokkal dolgoztak, mint limoni di mare, akvadella, szardínia, nyúlhal kaviár, tengeri szőlő, tengeri spárga, fekete kagyló, vongole kagyló és jópár puha páncélú rák. Ezen különleges nyersanyagokból választva várt a zsűri egy-egy tökéletes főételt a továbbjutáshoz.

A második főzés során jó bőrben voltak az újabb VIP-ek! A zsűri ugyanis bőrös alapanyagokkal rakta tele a pultot. A feladat ezúttal is egy tökéletes főétel elkészítése volt, úgy, hogy a bőrös hozzávaló is megjelenjen a tányéron.

A teljesítmények alapján a veszélyzónába elsőként Bódi Sylvi, majd Varga Miki került. A zsűri döntése alapján a vegetáriánus híresség volt a hét első távozója, Bódi Sylvinek kellett elhagynia el a konyhát, számára a középdöntőben fejeződött be a gasztro reality.

A héten kiderül, kik vehetik fel idén a séfkabátokat és versenyezhetnek A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért! Ki lesz a legpengébb sztár?

 

Bódi Sylvi belázasodott főzés közben?

 

Feke Pali könnyeket csalt Zé szemébe

 

Bódi Sylvi vagy Varga Miki: újabb versenyző távozott

 

SOCIAL MEDIA