A Konyhafőnök döntősei a Street Kitchennél vendégeskednek

Hírek Kiemelt

Az RTL Klub gasztrorealityje, A Konyhafőnök a Döntőhöz érkezett. A versenyzők azonban nemcsak a zsűri előtt mutatják meg, hogy mit tudnak, hanem a Street Kitchen oldalán is, ahol első profi receptvideóikat láthatja a nagyérdemű.

 

Fehér séfkabátra cserélhette a piros és kék kötényt az a hat döntős, akik ezen a héten bizonyítanak az RTL Klubon látható A Konyhafőnök döntőjében. Martina, Mengyi, Szonja, Orsi, Roland és Norbi késélre menő harcot vívnak, hamarosan pedig az is kiderül, hogy melyikük viheti haza a trófeát és a több millió forintos főnyereményt.

Sőt, a TOP6 versenyző a döntővel párhuzamosan a Street Kitchen oldalán is megvillantja tehetségét, a Fördős Zé szakmai vezetésével működő gasztrocsapat online felületén ugyanis saját receptvideókkal debütálnak. Halászlé, ezer rétegű húsos lepény, sajttorta, rakott tészta, tabbouleh és ratatouille kerülnek terítékre, melyek egy-egy interjúval kiegészítve az RTL Most felületén is elérhetőek lesznek. Ezekből az is kiderül, hogy Roland miként tanulhatott meg a világ legnagyobb séfjeitől főzni vagy hogy Mengyi miért rajong a hekkért, amelynek nyáron nem tud ellenállni.

Szinte már hagyománynak tekinthető, hogy a Konyhafőnök tehetségei a Street Kitchen konyhájába is meghívást kapnak. Elképesztően ügyesek, tehetségesek, tele vannak új ötletekkel, amelyek megvalósításához nagyon szívesen adunk teret, akár a későbbiekben is. Volt már arra példa, – nem is egyszer – hogy a Konyhafőnök egy-egy versenyzője hosszabb-rövidebb időre SK csapattag lett. Kinga, Handi, Zsolti, Ákos és Matyi is számos receptvideót készített az SK bázison, most pedig a 8. évad döntősei mutatják meg kedvenc ételeiket. Otthonosan mozognak a kamerák előtt, és bár ők azt mondják, egy kicsit mindannyian izgultak a videók forgatásakor, mi ennek nyomát sem láttuk. Örülünk, hogy a Konyhafőnököt követően az első receptvideóiknak a Street Kitchen adhatott helyet!” – mondta Fördős Zé a döntősök videói kapcsán, melyek közül minden nap megjelenik egy a Street Kitchen és az RTL Most oldalán is.

 

SOCIAL MEDIA