A balatoni régió gasztronómiáját támogatja a Street Kitchen

Hírek Kiemelt

A Fördős Zé nevével fémjelzett gasztrocsapat új magazinnal jelentkezik, melynek egy része a Balaton gasztronómiája előtt tiszteleg. A magazinhoz mellékelt Balaton-térképen ezúttal is ingyenes megjelenést biztosítottak a vendéglátóhelyeknek, ezzel kiemelten segítve a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott éttermeket.

 

Újabb magazinnal örvendezteti meg az olvasókat a Street Kitchen, amelynek már elérhető nyári lapszáma a balatoni régió gasztronómiáját karolta fel. „A járvány mindenkit új kihívások elé állított, csapást mérve a turizmusra és a vendéglátásra egyaránt. Éppen ezért amellett, hogy a nyár folyamán kiemelten foglalkozunk a balatoni régióval – mind a print, mind az online felületeken – a magazinhoz ezúttal is gasztronómiai térképet mellékelünk a kedvenc helyeinkkel. Bízunk benne, hogy a nyár ugyanolyan felhőtlenül, nagy kajálásokkal, grillezős kerti partikkal, balatoni kiruccanással telhet, mint a járványt megelőző időszakban. A nyári lapszámunk tematikája – amelyben több mint 80 recept és 50 balatoni vendéglátóhely ajánlója található meg – erre épül. Nemcsak az újságosstandokon, de digitális és előfizetői formában is elérhetővé tettük minden lapszámunkat” – mondta Fördős Zé, a Street Kitchen szakmai vezetője, aki kollégáival a karantén alatt is gőzerővel dolgozott azon, hogy a magazin az olvasók kezébe kerülhessen.

Bár a magazin egy része még a járvány berobbanása előtt elkészült, a karantén-időszak a csapatot is új megoldásokra kényszerítette, így receptjeink egy része home office-ban készült. Szerencsére azóta enyhültek a korlátozások, így mi is szabadabban dolgozhatunk. Balaton-parti és Felzabáltuk-videókkal biztosan jelentkezünk még a nyár folyamán, míg az év második felére több meglepetést is tartogatunk” – tette hozzá Fördős Zé.

SOCIAL MEDIA