A Keresztanyu továbbra is a toplista élén

Hírek Kiemelt

Tarol a Keresztanyu, negyedik hete vezeti a nézettségi toplistát a 18-49 évesek körében. Az RTL Híradó a teljes lakosságban a legnézettebb műsor – adta hírül az RTL Magyarország a Nielsen Közönségmérés 4. heti eredményei alapján. 

 

Az idei év negyedik hetében az RTL Híradó magabiztosan nyerte saját sávját a hét mindegyik napján és átlagosan 18,1%-os közönségarányt ért el a fő célcsoportban. A hírműsor a teljes lakosság körében is kiemelkedően teljesített: a kedd esti adás a hét legnézettebb műsora lett közel 900 ezer nézővel. Összeségében a teljes lakosságra vonatkozó nézettségi toplista első öt helyén az RTL Híradó adásai találhatóak.

A hétköznap esténként élőben jelentkező Fókusz is szép eredményeket szállított: az infotainment magazin sem talált kihívóra saját sávjában és 14,4%-os SHR-rel zárta a hetet a 18-49 évesek körében.

A legfontosabb kereskedelmi célcsoportban – immár negyedik hete – a Keresztanyu a legnézettebb műsor: a sorozat mind az öt epizódja nyerte a saját sávját, a szerdai rész a maga 16,8%-os közönségarányával a nézettségi toplista első helyét is megszerezte, emellett pedig a sorozat pénteki, valamint hétfői epizódja került a dobogó második, illetve harmadik fokára.

Szombat este a saját gyártású A Tanár 3. legfrissebb epizódja a saját sávjában 12,7 százalékos közönségarányt ért el, ezzel ebben az idősávban a legnézettebb műsor volt olyannyira, hogy kétszer annyian nézték, mint a fő versenytárs ebben az időszakban futó műsorszámát.

 

*Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49, 4+; live+aslive+vendég, 4. hét, 2021. 02. 01-én lekért adatok alapján

 

 

SOCIAL MEDIA