A Growww Digitalból igazolt szakmai trénert a Google

Karrier

A Google Szabó Lászlót a Growww Digital társalapítóját kérte fel külsős export szakmai trénerének Szlovákiában – jelentette be január végén a Google Pozsonyban. A szakember feladata a külföldi, CEE, EU és egyéb piacokra igyekvő cégek edukációja és támogatása lesz partner szakértőként.

A Google kiemelten kezeli az exportot, képzésekkel, tanácsadással segíti a vállalkozások külföldi piacra lépését. Szabó Lászlóra a közép-kelet-európai piacon szerzett performance marketing tapasztalatai miatt esett a választás. A szakember feladata a külföldi, CEE, EU és egyéb piacokra igyekvő cégek edukációja és támogatása lesz partner szakértőként. Feladata export témájú képzések és előadások tartása, valamint szakértői támogatás eseti nyújtása lesz. A megbízás mellett Szabó László folytatja a Growww Digitalban végzett munkáját.

„Majd kiugrottam a bőrömből a hírre. Óriási megtiszteltetésnek érzem, amit a Growww eddigi munkájának az elismeréseként értékelek. Ugyanakkor nagy felelősséget és kihívást is jelent a feladat. Soha nem látott lehetőségek birtokában vagyunk, a külföldi piacok robbanásszerű növekedést eredményezhetnek. Ma ez könnyebb, mint eddig bármikor. Azon leszek, hogy ezt minél többen kihasználhassák” – mondta Szabó László.

Szabó László online növekedési szakértő, a Growww Digital közép-kelet-európai digitálismarketing-ügynökség társalapítója. Több mint tíz éve dolgozik PPC specialistaként, 2011. óta közép-kelet-európai piacokon. Hazai és nemzetközi szakmai konferenciák rendszeres előadója, számos szakmai cikk szerzője.

SOCIAL MEDIA