A FOREO beauty-tech brand bemutatta a LUNA arctisztító termékcsalád legújabb tagját

Tejszínhub

Az innovatív megoldásairól híres svéd beauty-tech brand FOREO bemutatta legújabb termékét, a LUNA 3 plus-t. Ez a világ egyetlen beauty-tech készüléke, amely melegítéssel kombinált arctisztítást, célzott mikroáramos kezelést és feszesítő masszázst kínál egyetlen eszközben. A szónikus arctisztító komplex megoldásaival teljesen új szintre emeli a mindennapi bőrápolást. Tisztít, feszesít és ellazít, mindezt két egyszerű lépésben.

 

A LUNA 3 plus az egyetlen olyan készülék a világon, amely termo-tisztító és mikroáramú funkcióival nemcsak felgyorsítja az otthoni arckezelés folyamatát, de lehetővé is teszi a bőr ápolását olyan magas szinten, ahogy korábban csak a szépségszalonokban volt lehetséges. A professzionális arctisztító készülék termo módja hőt generálva szó szerint “feloldja” és eltávolítja a bőr szennyeződéseit, a célzott mikroáram pedig helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését és természetes ragyogását.

„Az alapos tisztítás a hatékony bőrápolás első és legfontosabb lépése.” – mondja Chris Luckham bőrápolási szakember a FOREO svájci részlegéről, hozzátéve: „2013-ban ezért indítottuk útjára első szónikus arctisztítónkat, a mára már ikonikussá vált LUNA-t.  Valljuk, hogy a mélytisztítás rendkívül fontos, és a termo-funkcióval való keresztezése igazi áttörés ebben a kategóriában. A bőr felmelegítésével a pórusok megnyílnak, ami azt jelenti, hogy az ezt követő ápolási szakasz, – szérum, hidratáló esszencia vagy krém felvitele – sokkal hatékonyabb eredményt hozhat, hiszen mélyebbre jutnak az értékes hatóanyagok.” A mélytisztító funkció mellett a LUNA 3 plus koncentrált mikroáram kezelést is kínál, amely lassítja a bőr öregedését.

A LUNA 3 plus 8 hőpontja a puha és ultra higiénikus szilikon sörték között kapott helyet, amelyek minden használatkor egy ideális hőmérsékletre melegednek fel. A hő hatására a készülék eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéből, anélkül, hogy megzavarná a bőr természetes nedvesség egyensúlyát. A készülék hatékony tisztítást ígér percenként 8000 T-Sonic pulzációval kombinálva. Az új LUNA 3 plus arctisztító készülék, – hasonlóan a többi LUNA-hoz, – mindössze 1 perc alatt képes eltávolítani szennyeződések, a faggyú, valamint az elhalt hámsejteket 99,5%-át.

 

SOCIAL MEDIA