A Firestone piacra dobja a 20%-kal hosszabb élettartamú PERFORMER EXTRA abroncsot

Hírek Kiemelt

A Firestone több mint 100 éve kínál jó minőségű termékeket kínál az európai mezőgazdasági termelőknek. A népszerű Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokra épülő PERFORMER EXTRA egy fokozott kopásállóságú keverék eredménye, amely az abroncs élettartamát 20 százalékkal növeli az elődeihez képest.[1] Az abroncs hosszabb élettartama segít a környezeti lábnyom és a hosszú távú üzemeltetési költségek csökkentésében, miközben javítja az üzleti hatékonyságot.

 

A Firestone PERFORMER EXTRA nem csak azért jobb, mert tovább használható. Az abroncs kettős szögben elrendezett kapaszkodó bordái kiváló húzóerőt biztosítanak, miközben a megnövelt teherbírás nagyobb terhelhetőséget biztosít, mint számos versenytárs termék. Elődeihez hasonlóan a Firestone PERFORMER EXTRA abroncs tervezése során is a megbízhatóság volt az elsődleges szempont. Az abroncs öntisztító futófelületet kapott a kiváló húzóerő érdekében, és jobb üzemanyag-hatékonyságot is biztosít, miközben a rugalmas köpeny kevésbé tömöríti a talajt, és javítja a jármű kezelhetőségét és kényelmét az úton is.

A Firestone PERFORMER EXTRA abroncs 2020 júliusától kezdve fog fokozatosan megjelenni az európai piacon 43 különböző méretben, 20 és 42 col között. Az abroncsot a Bridgestone Olaszországban működő európai K+F központjában fejlesztették ki, és a Bridgestone Puente San Miguelben található spanyolországi üzeme gyártja. Mivel a PERFORMER és a PERFORMER EXTRA abroncs-családok méretei azonosak, szabadon cserélgethetők egy járművön és ugyanazon a tengelyen is. A Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokhoz hasonlóan, a PERFORMER EXTRA is alkalmazható a legtöbb mezőgazdasági vontatón.

A Firestone a vállalat megalapítása óta szívén viseli azt, hogy segítsen a földműveléssel foglalkozóknak– Harvey Firestone maga is egy farmon született – mondja Mark Sanders mezőgazdasági értékesítési vezető, Bridgestone EMIA. – Ezért a mai napig arra törekszünk, hogy erős és megbízható termékek előállításával kielégítsük a gazdák igényeit. A Firestone PERFORMER EXTRA, amely a népszerű PERFORMER termékcsalád legújabb tagja, rendelkezik az elődei minden előnyös tulajdonságával, de jelentősen hosszabb élettartamot kínál. A 20 százalék1 óriás különbség, és valóban költségmegtakarítást fog jelenteni azoknak a gazdáknak, akik úgy döntenek, hogy hatékonyabb és fenntarthatóbb módon kívánnak működni a Firestone PERFORMER EXTRA abroncsokkal.”

 

[1] Az elődökhöz, a Firestone PERFORMER 85-höz és 70-hez képest. A Bridgestone/Firestone K+F központjában végzett ellenőrzött laboratóriumi mérések alapján (DIN koptató teszt) (Gyorsított öregedési teszt).

SOCIAL MEDIA