A fényt és a zenét már a kültérre is magunkkal vihetjük

Hírek

Az IKEA piacra dobja az új VAPPEBY Bluetooth hangszórós lámpát. A hangszóró védett a kisnyomású vízsugár ellen, és a piacon az első olyan Bluetooth hangszóró, amely Spotify Tap funkcióval rendelkezik.

 

Az IKEA Bluetooth hangszóró kínálatának legújabb tagja a VAPPEBY hordozható hangszórós lámpa, amely lehetővé teszi az emberek többsége számára, hogy a zenét a lakáson kívül is magával vigye. Tölthető, beépített LED izzót tartalmaz, két különböző világítási módot kínál, és 360 fokos szögben szórja a hangot. Mindezeken túl, kedvezőtlen időjárási körülmények esetén is használható, hisz IP65 minősítésének köszönhetően védett a por és a kisnyomású vízsugár ellen.

„Meggyőződésünk, hogy nélkülözhetetlen kelléke lesz erkélyeknek, kerteknek vagy bármilyen térnek, ahol csak szükség lehet rá. Zene és fény együtt teremtenek csodát a barátokkal és családtagokkal töltött mindennapi pillanatokban. Két különböző világítási módjával, hosszú akkumulátor idejével és strapabíró kialakításával készen áll arra, hogy megfelelő hangulatot teremtsen” – mondja Stjepan Begic, az IKEA of Sweden terméktulajdonosa.

A piacon elsőként debütáló Bluetooth hangszóró, amely Spotify Tap funkcióval rendelkezik, azaz a bekapcsológombja a hozzá csatlakoztatott eszközökön egyben a Spotify „felébresztésére” is
szolgál. Egyszeri megnyomásával a Spotify ott folytatja a zenei lejátszást, ahol legutóbb meg lett állítva. A gomb újabb megnyomásával új zenei válogatást állít össze használójának zenei
preferenciái alapján.

„Bluetooth hangszóró kínálatunk meghatározó kiegészítője, és fontos lépést jelent az IKEA azon törekvésében, hogy az emberek többsége számára elérhetővé tegyük a zenét. Elsődleges célunk, hogy növeljük a felhasználói élményt, csökkentsük a küszöbértékeket, könnyen elérhetővé téve a zenét és a fényt” – mondja Stjepan Begic.

 

SOCIAL MEDIA