A Coca-Cola ünnepi kampányában idén a Mikulás karácsonyi kívánságlistájának élén a jótettek állnak

Hírek Kiemelt

A film magyar változata már megnézhető a Coca-Cola YouTube csatornáján. A hazai kampány november 3-án indult, a TV-ben pedig november 16-ától látható majd a reklám.

 

A Coca-Cola régóta kötődik a Mikuláshoz, a ma világszerte ismert piros ruhás, fehér szakállas Mikulás karakter először a márka karácsonyi reklámjában jelent meg az 1920-as években. Ezt követően a Coca-Cola 1931-ben bízta meg Haddon Sundblom michigani születésű illusztrátort, hogy készítsen Mikulás-képeket a márka ünnepi reklámjaihoz. Az ikonikussá vált képek mára összeforrtak a Coca-Cola márkával, az eredeti verziók bejárták a világ művészeti galériáit.

Mivel a kedvesség, a nagylelkűség és a jóakarat szelleme mindannyiunkban él, a Coca-Cola most digitális kvízt készített, amellyel pontosan meghatározható, hogy mi magunk milyen Mikulások lennénk. A Coca-Cola Applikációban és mobil böngészőkön keresztül elérhető „Töltsd ki a kvízt, hogy megtudd, te milyen Mikulás lennél!” című kvíz a válaszok alapján határozza meg a kitöltő Mikulás-típusát.

 

A reklámfilmről:

A Coca-Cola új karácsonyi reklámfilmje egy olyan várost mutat be, ahol több száz Mikulás járja az utcákat. A film során látjuk, ahogy a Mikulások segítik és támogatják az embereket, így fejezve ki, hogy egy Mikulásokkal teli világ tele van kedvességgel és jószándékkal. A film csúcspontján kiderül, hogy a Mikulások, akiket láttunk, valójában az emberek „belső Mikulásai” voltak, akik jócselekedeteket hajtottak végre. A filmet a következő sor zárja: „A világnak több Mikulásra van szüksége”.

 

SOCIAL MEDIA