A Cartoon Network humoros ‘kézmosós’ videóval és kódolatlan időszakkal járul hozzá a gyerekek otthoni neveléséhez és szórakoztatásához

Hírek Kiemelt

A Cartoon Network humoros, figyelemfelkeltő videót készített a fokozott higiénia fontosságáról, valamint, hogy az otthoni tanulás után tartalmasan szórakozhassanak a kisdiákok, áprilisban a Boomerang csatornával együtt, öt nagy kábelszolgáltatónál, a Magyar Telekomnál, a Vodafone-nál, a Tarr Kft-nél, a PR Telekomnál, az M7 Group előfizetőinél kódolatlanul elérhető lesz mindkét csatorna, bármilyen csomagra is legyenek előfizetve. A kódolatlan időszakra számos országos premierrel készül a két csatorna.

 

A Cartoon Network áprilisban mutatja be a Metropolis szuperhőslányairól szóló DC Super Hero Girls új részeit, emellett az erdei kalandokkal teli Vadócok is új epizódokkal folytatódik. A Gumball csodálatos világa rajongói egy egész héten át megállás nélkül láthatják kedvenceiket, 6-ától 12-éig tart a Gumball-hét, amely során minden óra minden perce a Watterson családról fog szólni. Délelőttönként a Maraton Mix minden héten más sorozattal jelentkezik: maratoni hosszúságban lesz látható a Victor és Valentino, a Tini titánok, harcra fel! és a Totál Drámaráma is.

A Boomerangon tavaly debütált a klasszikus Scoody-Doo újabb kalandjai sorozatot idéző Scooby-Doo és (sz)társai, amelyben a Rejtély Rt. – az 1972-es szériához hasonlóan – sztárvendégekkel együtt old meg kísérteties ügyeket. Ebből láthatnak új részeket a gyerekek. Emellett a rövidfilm-sorozatként már ismerős Lamput, a narancssárga alakváltó pacáról szóló slapstick áprilistól hosszabb epizódokkal látható. A nézők akkor sem fognak unatkozni, ha a húsvétot otthon kell tölteniük: 9-étől 14-éig Tapsi Hapsi lesz a csatorna húsvéti nyula: a Bébi bolondos dallamok és az Új bolondos dallamok részei mellett egész estés Scooby-Doo-filmeket is műsorra tűz a Boomerang.

A Cartoon Network elkötelezett a gyerekek egészsége iránt, ezért a járványhelyzet idejére elkészítette azt a félperces szpotot, amelyben legnépszerűbb rajzfilmhősei a gyerekek nyelvén mutatják meg, milyen higiéniás szabályokat kell betartani a fertőzés elkerülése végett. A csatorna profiljához méltó pörgős, humoros, kézmosásra buzdító videó a tévében és online is látható lesz napokon belül.

 

 

SOCIAL MEDIA