A BKV Zrt.-vel és ArrivaBusszal közös kampányt indított a BKK

Hírek Kiemelt

Hárommillió utazás valósul meg naponta közösségi közlekedéssel a fővárosban, azaz hárommillió (úti)cél eléréséhez segíti hozzá az utasokat a Budapesten dolgozó 4800 járművezető.

 

Járványok idején, munka és ünnepnapokon, késő este és kora hajnalban egyaránt dolgoznak a járművezetők. Budapest 3738 kilométer hosszúságú úthálózatán több mint hárommillió utazás történik nap mint nap közösségi közlekedéssel, amelynek a város lakóinak életében betöltött szerepére mutatott rá a BKK szeptemberben Összehozzuk a várost címmel indított kampánya. Ennek folytatása a járművezetői kampány, amely a busz-, troli-, villamos- és metróvezetők munkájának jelentőségére hívja fel a figyelmet.

A BKK, a BKV Zrt.-vel és az ArrivaBusszal együttműködésben folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. Az új járművek érkezésével egyre korszerűbb a flotta, emellett az utasélményt nagymértékben növelő előrelépések történtek a digitális jegyvásárlási, -érvényesítési és ellenőrzési területen is. A járművezetők nélkül azonban nem létezhetne versenyképes közösségi közlekedés.

Az alábbi kisfilm és a városszerte felbukkanó plakátok erre, a járművezetők fontos szerepére és nélkülözhetetlenségére mutatnak rá.

 

 

SOCIAL MEDIA