A BENU és a Maresi is a Mediator mellett döntött

Hírek

A Mediator 2021-ben média és social media területen is erősít. A BENU Magyarország Zrt. közterületi foglalásait és több Maresi márka social media kommunikációját is a full-service ügynökség végzi.

 

Többkörös tender eredményeként 2021-ben a Mediator végzi a BENU Magyarország Zrt. közterületi reklámfoglalásait. A két fél együttműködése nem újkeletű: közterületi kampányok mellett kreatív fronton is támogatta már korábban az ügynökség a gyógyszerkereskedelmi hálózat munkáját. Idén a médiatervezés és -vásárlás mellett a Mediator kreatív tervezési és kivitelezési feladatokat is ellát majd: többek között a BENU havi akciókat tartalmazó kiadványát készítik az ügynökség szakemberei.

A Mediator social media területen is bővíti ügyfélkörét. A Maresi a Mediatort választotta négy márka közösségi média kommunikációjának menedzselésére: ezentúl az ügynökség a felelős a Maresi, a Canderel, a Shan’shi és a Salvequick social media kommunikációjáért. A Maresi is dolgozott már korábban a Mediatorral, ezzel az együttműködéssel a korábbi jó munkakapcsolatot erősítik tovább.

SOCIAL MEDIA