A 7digits nyerte a Profession.hu B2B tenderét

Hírek Kiemelt

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

 

A tender fókusza Magyarország népszerű toborzási szolgáltatója, a Profession.hu B2B marketing hatékonyságának növelése volt. Az ezzel kapcsolatos feladatokat mostantól a 7digits online marketing ügynökség látja el.

Az ügynökség kiemelt feladata lesz a Profession.hu szakmai blogján, a magyarországi cégek HR szakembereinek és döntéshozóinak szóló, legújabb toborzási trendeket, megoldásokat közlő HR Feeden zajló, hosszú távú, bizalomra és értékekre épülő, szakértői márka kiépítését célzó inbound marketing tevékenység támogatása. Ide tartozik a már aktívan működtetett tartalommarketing, SEO tevékenység, közösségi média aktivitás, e-mail marketing felülvizsgálata és finomhangolása, annak érdekében, hogy minél több potenciális ügyfélhez jussanak el az állásportál által kínált változatos toborzási megoldások. A 7digits fogja kivitelezni és menedzselni továbbá a Profession.hu B2B területét átfogó PPC tevékenységét is.

A teljes digitális palettával bíró, adatvezérelt ügynökséggel már meg is kezdődött a közös munka. „Egy online marketing ügynökség teljesítményét tekintve az optimalizált PPC és a jó konverzió ma már alapkövetelmény. Egy márka sikeréhez azonban ennél több kell: a digitális tér folyamatos újraértelmezése” – ezt ígéri a tendergyőztes.

SOCIAL MEDIA