A 3M új ügyvezető igazgatót nevezett ki a cég közép-európai csoportjának élére

Karrier Kiemelt

2021 februárjától Radosław Kaskiewicz tölti be a 3M kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatói posztját, akinek feladata a márka hírnevének kiépítése, valamint az üzleti etikán és a fenntartható fejlődésen alapuló nemzetközi szervezeti kultúra kialakítása a régióban (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Ukrajna és Grúzia).

 

Az elmúlt 4 évben ezt a feladatot Alain Simonnet látta el, aki az áthelyezését követően a Földközi-tenger nyugati régiójában (Franciaország, Spanyolország, Portugália és Marokkó) töltheti be ugyanezt a pozíciót. Kaskiewicz korábban a Transport & Electronics Business Group igazgatója volt a délkelet-európai régióban (Olaszország, Görögország, Izrael, Törökország, Románia, Balkán országai).

Radosław Kaskiewicz 1995-ben csatlakozott a 3M-hez, ezt követően számos különböző pozíciót töltött be a vállalat helyi, európai és globális struktúráiban. 2004 és 2007 közt az amerikai St. Paul-i 3M ipari ragasztók és szalagok divíziójának globális piacfejlesztési vezetője volt. Miután visszatért Európába, a lengyelországi Ipari és Energiaelektronikai üzletcsoportok vezetője volt, majd a közép-európai régió ügyvezető igazgatójává nevezték ki, ahol a csehországi, magyarországi és szlovákiai piacért felelt.  Lengyelországba történő áthelyezésének köszönhetően Radosław a vállalat legnagyobb európai gyártási, valamint a kutatási és fejlesztési központjában kapott székhelyet, továbbá alkalma nyílik a 3M EMEA vállalati ügyekért felelős alelnökével, Lars Hanseiddel is együttműködni.

SOCIAL MEDIA