BL: hatalmas madridi fordítás egy gólzáporos meccsen

Tejszínhub

A 3. fordulóhoz érkezett a Bajnokok Ligája. A keddi játéknapon pályára lépett a Milan, az Arsenal, a Juventus, a PSG és a Real Madrid is. 

 

A felsorolt nagycsapatok közül a Juventus hozta a forduló negatív szenzációját, a Stuttgart elvitte a három pontot Torinóból. A Juve így se boldogtalan az eddig szerzett 6 pontjával, de azért keserű este volt ez a szurkóknak. De valószínűleg a párizsi szurkolók se boldogok az Eindhoven elleni döntetlen után.

Az Arsenal hozta a kötelezőt, sovány győzelmet aratott a Sahtar Donyeck ellen. A Milan viszont végre azt mutatta, amit a milánói szurkolók vártak a hatszoros BL-győztes csapattól, fölényesen verték a Bruges együttesét.

A nap rangadóján, Madridban hét gólt láthattak a szurkolók. Az első kettőnek bizonyára nem örültek, mivel meglehetősen unalmas első félóra után kétszer is betaláltak a szépen játszó vendégek. De aki eddig esetleg nem tudta volna, hogy a Real Madrid a mérkőzések hajrájában a legveszélyesebb, az kedden este megtanulhatta. A blancók a 60. és a 62. percben gyors egymás utánban kétszer betalálva kiegyenlítettek, majd a kapujához szegezték az elfáradó német csapatot, és az utolsó 7 percben még hármat vágtak a vendégek kapujába. Az ellenállhatatlan Vinicius Junior mesterhármast szerzett.

 

A 3. forduló keddi játéknapjának eredményei: 

AC Milan – Club Brugge 3:1

Monaco – Crvena Zvezda 5:1

Juventus – VfB Stuttgart 0:1

Arsenal – Sahtar Donyeck 1:0

Aston Villa – Bologna 2:0

Girona – Slovan Bratislava 2:0

PSG – PSV Eindhoven 1:1

Real Madrid – Borussia Dortmund 5:2

Sturm Graz – Sporting 0:2

SOCIAL MEDIA