Indul a téli sportok szezonja

Hírek

A Warner Bros. Discovery a 2024/2025-ös szezonban több mint ezer órányi élő téli sportot mutat be az Eurosporton és a Maxon. Olimpiai érmesek sokasága készül a 2026-os Milano Cortina felé vezető útra: hét világbajnoksággal, világkupával és több száz olimpiai kvalifikációs versennyel. Az élő közvetítések sora a FIS Alpesi Sí Világkupával kezdődik október 26-án az ausztriai Söldenből.

 

A Warner Bros. Discovery (WBD) Sports Europe hamarosan elindítja a téli sportok szezonját csatornáin és platformjain, amely a 2026-os Milánó-Cortina Téli Olimpiai Játékok felé vezető úton egy újabb mérföldkő.

A téli sportok otthonaként a WBD Eurosport csatornája több eseményt közvetít a szezon során, mint bármely más műsorszolgáltató. Lenyűgöző, 1250 órányi élő közvetítést biztosít a téli sportok rajongói számára Európa-szerte és Ázsiában, amely 145 napnyi műsoridőt tartalmaz, és minden pillanatát élvezhetik a Max platformon is.

Összességében az Eurosport huszonöt különböző téli sport (köztük 12 olimpiai sportág) eseményeit közvetíti hét világbajnokságról 2025-ben: alpesi síelés és északisí, biatlon, műkorcsolya, freestyle snowboard, túrasí és curling – írják.

A 2024/2025-ös szezon nemcsak a WBD olimpiai útjának-, hanem a 2026-os Milánó-Cortina kvalifikációs versenyeinek kezdetét is jelenti. A téli olimpia a 2006-os torinói játékok után először tér vissza Olaszországba, amelyen összesen 116 sportesemény zajlik majd. A WBD az olimpia otthona Európában, és európai streaming szolgáltatása, a Max, élőben közvetíti az összes pillanatot az Eurosport közvetítései mellett.

SOCIAL MEDIA