D. Tóth Kriszta kreatívigazgató lesz

Karrier Kiemelt

Október 1-től az alapító, D. Tóth Kriszta, kreatívigazgatóként folytatja a WMN vezetését, az operatív irányítási feladatokat átadja Molnár Zsuzsának.

 

Az átalakítás célja hatékonyabbá tenni működésüket és friss ötletekkel, tartalmakkal, innovatív formátumokkal jelentkezni.

A mostani változás nem független attól sem, hogy a WMN 2025-ben ünnepli tizedik születésnapját, amelynek kapcsán több fontos és újszerű tervük van. Ezért D. Tóth Kriszta mostantól teljes gőzzel a kreatív irányra és a megújulásra koncentrál, míg Molnár Zsuzsa – aki február óta erősíti a csapatot mint digitálisüzlet-fejlesztési vezető – átveszi az operatív irányítási feladatokat.

Molnár Zsuzsa

Molnár Zsuzsa gazdasági újságíróként kezdte a pályáját, majd a Sanománál (ma Central Médiacsoport) folytatta, ahol több területen is lehetőséget kapott. Itt hat évig portfólióigazgatóként dolgozott, hozzá tartoztak a nőket célzó digitális tartalmi oldalak, valamint az egészség tematikájú digitális termékek és magazinok. Gyerekei születése után közel kilenc évig digitális marketinggel foglalkozott, tapasztalatot szerezve social PPC és közösségimédia-marketing területen, emellett pedig grafikai és frontend programozó irányba is fejlesztette tudását. 2024 februárjában digitálisüzlet-fejlesztési vezetőként csatlakozott a WMN csapatához.

 

SOCIAL MEDIA