Együttműködésbe kezdett az ALDI és Wossala Rozina

Hírek

A séf hetente oszt majd meg izgalmas és könnyen elkészíthető recepteket a nézőkkel az ALDI YouTube-csatornáján.

 

A vállalat YouTube-csatornáján nem csupán short videók, hanem számos vállalati és HR-jellegű tartalom, illetve podcast is elérhető. A jövőben Wossala Rozina receptvideói is itt jelennek majd meg. A videósorozat első epizódja szeptember 26-án debütált, és a továbbiakban rendszeresen, hetente érkeznek újabb részek a népszerű séf főszereplésével.

Wossala Rozina már egy évtizede aktív szereplője a magyar gasztronómiai életnek, számos sikeres projektben vett részt, és szakmai tudása mellett személyiségével is hozzájárult a hazai gasztrokultúra népszerűsítéséhez. Karizmája és elhivatottsága garantálja, hogy a videósorozat szórakoztató és edukatív tartalommal is szolgál majd a nézők számára – írják.

Videóit azért is érdemes figyelemmel kísérni, mert az általa elkészített fogásokban szerephez jutnak az ALDI aktuális akcióbajnokai, feltűnnek a hét sztárjai, amelyeket az ALDI még kedvezőbb áron kínál vásárlói számára az adott időszakban. Így az izgalmas gasztronómiai ötletek mellett hasznos vásárlási tippeket is kapnak a nézők. „Imádom ezt a projektet, mert hétről hétre próbára teszi a kreativitásomat, hogy az adott akciós termékekből főzök. Jó kis kihívás ez, remélem a nézők is kedvet kapnak majd az otthon főzéshez” – nyilatkozta Wossala Rozina.

 

Fotó: rtl.hu

 

SOCIAL MEDIA