Új főszerkesztő az nlc élén

Karrier Kiemelt

Október elsejétől Kánya Andrea veszi át az nlc szerkesztőségének vezetését. Az átszervezés egy új stratégiai irányvonal része, amelynek célja, hogy az nlc még közelebb kerüljön olvasóihoz, és adatokra építő, magas színvonalú, innovatív tartalmakkal gazdagítsa a női magazinok piacát. Kánya Andrea Startlaphoz kapcsolódó főszerkesztői feladatait is megtartja új munkaköre mellett.

 

„Biztosak vagyunk abban, hogy Andrea adatvezérelt gondolkodásmódjának köszönhetően a női digitális tartalomfogyasztó tábor még szélesebb bázisát tudjuk megszólítani, és ezáltal az nlc márka még tovább erősödik” – mondta Kenyhercz Kinga, az nlc portfólió-igazgatója.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy az nlc főszerkesztői feladatait láthatom el a következő, izgalmas időszakban. Célom, hogy az nlc csapatával együttműködve még inspirálóbb és célzottabb tartalmakkal szolgáljunk olvasóinknak, folyamatosan építve az nlc közösségét” – nyilatkozta Kánya Andrea.

Munkácsy Márton, aki az elmúlt években kiemelkedő szerepet játszott az nlc. sikereiben, mai arculatának kialakításában, távozik a kiadótól, hogy új szakmai kihívásokra koncentráljon. „Marci rengeteget tett az nlc-ért, hálásak vagyunk főszerkesztői munkájáért, és sok sikert kívánunk neki az új kihívásokhoz” – tette hozzá Kenyhercz Kinga.

 

SOCIAL MEDIA