SPAR: folytatódnak az extrém árcsökkentő akciók

Hírek Kiemelt

A kormány nemrég kivezette a kötelező akciózást. A SPAR azonban továbbra is olyan kedvezményekkel rukkol elő, amelyek megbízható árelőnyt jelentenek a vásárlók számára, hiszen hétről-hétre stabilan ezernél is több termék érhető el a kínálatban kedvező áron. – adt ahírül a kiskereskedelmi lánc. 

 

„Vevőink az elmúlt évtizedekben már megszokhatták, hogy egyetlen napra sem hagyjuk őket akciók nélkül, hiszen ezzel segíthetünk nekik abban, hogy a vásárlásaikat előre meg tudják tervezni, és jó ár-érték arányban vehessék meg akár az alapvető élelmiszereket, akár a vegyi árukat. Érzékelhetően megnő a forgalom a SPAR szupermarketekben, az INTERSPAR hipermarketekben, a franchise-partnereinknél, valamint az online shopban, amikor csütörtökönként megújulnak akcióink” – mondta Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország elnök-ügyvezető igazgatója.

Heiszler Gabriella szerint a hazai üzletlánc a kormány által korábban bevezetett kötelező akciókat is messze túlteljesítette az elmúlt egy év során, hiszen számos árucikknél az előírtnál jóval nagyobb árkedvezményt biztosított, s termékcsoportonként nem csak egy, hanem több terméket is bevont az akciókba. Ezzel párhuzamosan pedig a SPAR folyamatosan fenntartotta a fogyasztók által már ismert és kedvelt kedvezményeket, kupon- és hűségakciókat, pénztárcabarát megoldásokkal ösztönözve a takarékos bevásárlást.

Jó hír, hogy ezután is folytatódnak a SPAR árcsökkentő akciói: az áruházakban továbbra is elérhető közel 1000 piros árcímkés termék. Ezek körét hetente változtatja a cég, így mindig újabb és újabb árucikkeket tesznek még vonzóbbá. Az INTERSPAR hipermarketekben 1600, a SPAR szupermarketekben pedig 400 sárga címkés, csökkentett árú termék segít a spórolásban, a MY SPAR applikációban elérhető kedvezmények pedig további pénztárcabarát megoldásokat kínálnak.

Heiszler Gabriella hozzátette: a hetente megújuló „Hihetetlen akciók, szuper árak” akció keretében különösen odafigyelnek arra, hogy olyan, alapvetőnek számító élelmiszerek ára is jelentősen alacsonyabb legyen, amelyekből rendszerint sokat vásárolnak a vevők. 2024. augusztus 22. és 28. között például ennek jegyében a vöröshagyma árát 60%-kal csökkentik, de kiszereléstől függően 350-450 forinttal olcsóbb lesz a magyar vásárlók által kedvelt sertéslapocka kilogrammonkénti ára is.

További információk ezen a linken érhetőek el.

 

SOCIAL MEDIA